Personal Coaching

DATE MET JEZELF


Heb je het gevoel dat

je jezelf altijd wegcijfert voor een ander?


Je moet altijd maar bezig zijn en je hebt nooit een moment van rust en diepe ontspanning?


Je loopt jezelf helemaal voorbij?


Wil je eens gewoon ‘zijn’?

Totaal kunnen ontspannen?

Je batterijen helemaal opladen en je ook mentaal opladen?


Alle spanning uit je lichaam laten glijden?

Dus 1 worden met jezelf?


De kans is groot dat jij leeft vanuit je hoofd, je ego!


Je vergelijkt jezelf met alles rondom je, je trekt je aan wat andere van je denken.


Je bent dus vergeten wie je echt bent, wat je echt wil en hoe jij je voelt.

Tijdens een "Date Met Jezelf" gaan we samen in een rustige en liefdevolle omgeving op ontspannende reis naar jezelf.


Ontspannen en jezelf helen is hier de boodschap!


WAT MAG JE VERWACHTEN TIJDENS EEN DATE MET JEZELF?


 • Ontvangst in een rustgevende omgeving met een tasje thee of water
 • Zuiverend voetbad met Chakra stenen, dode zeezout en lavendel kristallen
 • Bespreking van jouw behandeling en jouw blokkades
 • Diep ontspannende meditatie 
 • Energetische Reiki behandeling met klanktherapie en essentiële olie
 • Bevrijdende ademwerk behandeling
 • Begeleide meditatie om je bewust te laten voelen wat er met je gebeurt is
 • Mogelijkheid tot nabespreking 
 • Je gaat naar huis met tips, zodat je zelf je eigen heler kan worden wanneer jij het nodig hebt.

WAT IS REIKI?


Reiki is een zachte maar krachtige methode, waarbij universele levensenergie wordt gebruikt om fysieke klachten te helen vanuit het zelfhelend vermogen.


Reiki wordt gegeven door een therapeut die ingewijd is door een Reiki Master. Je ligt op een massagetafel, met kledij aan, en de therapeut zal je met lichte hand aanrakingen, je helpen om je lichaam bewust te voelen en ondersteuning aanbieden daar waar het nodig is, dmv. de verschillende energie centra in je lichaam te benaderen. De verschillende energie centers, worden ook "Chakra's" genoemd. 


Een Reiki behandeling wordt vaak als rustgevend, ontspannend, en helend omschreven. Dit omdat hier je zelf helend vermogen van je lichaam aanspreekt.


Reiki helpt zowel bij emotionele als fysieke klachten. Denk aan pijnen in je lichaam vanwege angst-, pijn-, trauma- en de klassieke stressklachten zoals nek- en rugpijn. Pijnen waarvan de dokters geen oorzaak kennen.


Lindsay combineert Reiki met technieken uit Meditatie en Yoga Nidra om je zo tot totale ontspanning te brengen. Lindsay begeleidt je om de heler van je eigen lichaam te worden. Alsook werkt Lindsay met de kracht van edelstenen, engelenkaarten, essentiële oliën en klanktherapie. 

Laat fysieke en mentale spanning los


Terwijl je geniet van een heerlijke tas thee, met je voeten in een warm voetbad, op basis van dode zeezout en Lavendel kristallen, bespreken we jouw eventuele klachten.


Dan mag je plaats nemen op de massagetafel (dit met kledij aan). Ik laat u eerst diep ontspannen adhv. een begeleide meditatie met gebruik van ontspannende muziek en mijn zachte stem. Daarna volgt de energetische Reiki behandeling met klank- en geurtherapie. Ik rond de behandeling af met ademwerk om je te bevrijden van je blokkades en breng je terug bij je lichaam, hier en nu, door een begeleide meditatie, nadien is er nog ruimte voor een nagesprek en ga je naar huis met tips om thuis zelf aan de slag te gaan.


Ik bied 'Be Your Own Healer' Reiki aan dmv. 3 sessies:

Sessie 1 = Je voelt je nog wat gespannen, je weet niet wat er gaat gebeuren. Je ondergaat de sessie omdat je weet dat je er deugd van zal hebben. Na de sessie voel je je lichter en zachter. Ik geef je tips en je behandelt jezelf thuis gedurende 21 dagen en bent hiermee dagelijks bewust van jouw heling.


Sessie 2 = 3 weken later

Je hebt je eigen helingswerk gedaan en je merkt dat er iets veranderd is, maar snel herval je terug in je oude gewoontes en patronen, die de blokkades terug laten opkomen. Je hebt meer vertrouwen in de energie en je bent nu klaar voor een heling op dieper niveau. De 2e Reiki behandeling is een krachtigere behandeling, waarin we steviger ademwerk gaan toepassen.


Sessie 3 = 1 maand later

Je zal merken dat er een shift gebeurt is en je bent nu klaar voor een diepere laag verder in je helingsproces. Ik neem je mee naar je onderbewustzijn en combineer 'Yoga Nidra' techniek met Reiki energie, zodat je in je onderbewustzijn kan gaan herprogrammeren. Dit doen we adhv. de Deeprelax "Blue Print" techniek.


'It Takes Time To Heal Your Soul'
Wat doe je aan?

Losse comfortabele kledij is gewenst.

Neem evt. een paar kousen en een trui mee.

Je lichaam koelt af wanneer je een tijdje stil ligt. Ps: Je houdt al je kleren aan tijdens een Reiki behandeling.


Place To Zen

Yogastudio Lindsay,

Kerkstraat 11 8210 Loppem


Hoeveel betaal ik?

1 sessie 90 min. 77€

-

'Be Your Own Healer'

3 sessies gespreid over max. 12 weken. 

199€RESERVEER NU JE BEHANDELING

Neem je agenda erbij, klik op 'maak je afspraak' en bekijk via mijn online agenda,

wanneer er een plaats vrij is.

Je kan deze dan makkelijk zelf inplannen.

PERSOONLIJK COACHING TRAJECT

" Samen gedurende 12 weken op weg naar je droomleven."


10 jaar geleden wist ik helemaal niet wat mijn doel was in het leven.

Mijn wereld stortte in omdat mijn toenmalige vriend overleed. Ik was mezelf helemaal kwijt. Ik wist niet wie ik was en liet mijn leven bepalen door andere mensen.


Nu kan ik met veel liefde zeggen: ik heelde mezelf en zal alle dames na me helen! Dit is het traject die ik graag had doorlopen toen ik mezelf kwijt was, toen ik op zoek was naar zelfliefde, toen ik op zoek was naar 'wat wil ik in het leven'.


In 12 weken neem ik je mee op een liefdevolle reis doorheen jouw lichaam, naar een plaats waar je alle zorgen mag naast je neer mag leggen, naar de plaats waar jij jezelf vindt, daar waar jij jezelf kan helen.Heb jij last van

 • moodswings?
 • fysieke pijnen die geen oorzaak kennen?
 • prikkelbaar zijn?
 • het gevoel dat alles tegen slaat?
 • mentale vermoeidheid?
 • depressie of burn-out?


Maar wil jij ...

 • balans in jouw hoofd en lichaam?
 • terug gaan denken, voelen en handelen vanuit je intuitie?
 • een positieve mindset creëren?
 • bewuster gaan leven?

Niet in groep, maar met mijn persoonlijke begeleiding.​

Mijn 1 op 1 coaching heeft als doel je terug in balans te brengen, zodat jij je goed voelt in je hoofd en je lichaam en weer mag gaan stralen.Het doel is jouw denken, voelen én handelen op één lijn te brengen zodat je helemaal in balans bent om de dingen te bereiken die je wilt bereiken, om de persoon te worden die je wilt zijn.

Deze persoonlijke begeleiding bestaat uit 6 sessies, waarbij we na een intakegesprek, op een holistische wijze aan de slag gaan.


We gaan werken rond deze 4 pijlers:

ademhaling, meditatie, beweging en mindset.


Ik combineer deze technieken vanuit de Yoga traditie.

Pranayama,meditatie, asanas, met Hypnose technieken en energiewerk zoals Reiki.


We starten altijd met een persoonlijk Intake gesprek.


Ik luister naar je verhaal, wat houdt er je nu tegen, waar loop je tegenaan. We bepalen samen jouw plan van aanpak. Indien je JA zegt tegen jezelf, maken we direct een afspraak voor je eerste coaching moment.


We gaan dan samen gedurende 12 weken op weg naar jouw droomleven, waarin jij jezelf mag zijn.


Jouw investering hiervoor is 399€ voor online coaching of 499€ voor coaching in de studio.


Ben jij klaar voor veranderen en zeg je nu JA tegen jezelf?


WAT MIJN KLANTEN ZEGGEN:

“Heel blij je te mogen ontmoeten lieve Lindsay. Ik heb een betere nachtrust ervaren, nieuwe inzichten en emoties die mogen loskomen. Bedankt”

Emmilie

“Ik voelde een warme gloedn energie, ontspannen, er gebeurde echt iets. Dit alles gebeurde in een zeer warme sfeer met respect en een veilig gevoel. Lindsay heeft hier echt een gave voor.”

Evie 

“Je voelt je direct op je gemak bij Lindsay door haar warmte, vriendelijkheid en gezelligheid. Lindsay nam de tijd om mij volledig tot rust te laten komen. Lindsay haar stem en energie vloeide door de ruimte, de muziek, de geuren, maakt het helemaal af. Ik kwam uit deze sessie met een zen gevoel.”

Neuza

“Het verbaasde me dat ik me zo ontspannen kon voelen. Ik ben rustiger, slaap nu de hele nacht door en heb het gevoel dat ik nu meer mag en kan loslaten.”

Sophie

Vanmorgen maakte ik kennis met Reiki, een ervaring die ik moeilijk kan omschrijven, maar wel iedereen kan aanraden. Lindsay volgt haar hart en haar passies, die wijzen haar duidelijk de juiste richting uit. Dankjewel voor deze ervaring

Sara

“Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar Reiki. Ik hoorde er altijd positieve over en ben er ook van overtuigd dat er energieblokkades kunnen ontstaan in ons lichaam. En reiki is een ideale manier om deze blokkades te erkennen en op te heffen.
Ik vond de Reiki sessie deze namiddag heel spannend en ontspannend. Ik was wat zenuwachtig maar dit veranderde snel door de aangename en lieve begeleiding van Lindsay.
Na de sessie voelde ik heel wat verlichting ter hoogte van mijn schouders en keel.
Lindsay nam uitgebreid de tijd voor en na de sessie om mijn gevoel te delen met haar. Het is een geweldige madam"

Laetitia