Glamping

GLAMPING YOGA 24h RETREATJezelf zijn-  jezelf vinden - jezelf terugvinden


Verlang je eens naar 24u helemaal niets moeten, rust vinden in jezelf en één worden met de natuur ? 


Wat is Glamping? Glamorous camping, oftewel luxe kamperen. Bij kamperen denk je waarschijnlijk aan een tent, luchtbedden, gasstelletje en gemeenschappelijke toiletten? Glamping doet het anders ! De luxe van een lodge in de natuur, geen stress van tenten opzetten ! Geniet van de back to basics met het minimum aan luxe: hoogwaardige matrassen, uitgeruste keuken en eigen toilet. 


Slechts 10 min. van Brugge, in het rustige Loppem bevindt zich de boerderij Pierlapont, met hun mooie nieuwe glamping tenten. Je slaapt 1 nacht in de glamping lodge, dus geen stress van tenten opzetten. In de natuur, omringd door paarden en geiten. Genietend van het ‘back to basic’ principe met het minimum aan luxe: hoogwaardige matrassen, uitgeruste keuken en eigen toilet. Je deelt je slaapruimte met een andere deelneemster. Er is een toilet voorzien in de tent maar geen badkamer, die bevindt zich in het hoofdgebouw op wandelafstand.Inclusief vegan lunch, vegetarisch luxe ontbijt, water en fruit. 


Het programma omvat alles om in vrijheid te genieten van 24 uur voor jezelf. 


Je gaat 24 uur volledig voor jezelf nemen !

Jezelf zijn, jezelf vinden, Jezelf terugvinden


  • Er bestaat geen betere plaats om je lichaam en mind te resetten dan in de natuur. Laat het gras, de wolken , de wind en de zon maar zijn werk doen.
  • Ga slapen met de zon en word wakker door de zon.
  • Sta op met de zonnegroeten en sluit de dag af in Savasana, terwijl jij de tijd neemt om helemaal jezelf te zijn, te vinden of terug te vinden. 
  • Geniet van deze momenten ME- TIME ! 

Wat, waar en WAAROM?


Ik wil je laten onderdompelen in een moment van rust en stilte om jezelf te tijd te geven om jezelf te zijn, jezelf te vinden of terug te vinden. Eens even helemaal niets moeten doen en op zoek gaan naar je innerlijke rust.


Een 24 uur retreat voor dames die nood hebben aan een reset voor hun mind en lichaam. 


PS: hier is geen elektriciteit, dus breng geen toestellen zoals haardroger of laptop mee. We verlichten de tent ‘s avonds met kaarsen voor een sfeervolle avond. Ik raad je ook aan om puur jezelf te zijn, geen overdressed kledij of make-up.


Tijdens de 24u is ook geen smartphone toegelaten, zeg maar even DAG aan de buitenwereld. Want hier laten we onze zorgen buiten staan en nemen we enkel onszelf mee naar binnen. Geniet van deze heerlijke ervaring samen met 4 andere like-minded dames.

Yoga


Geniet van heerlijke yogalessen met Lindsay in de natuur, bij de paarden of geiten of ergens verzonken in een weide. Yoga helpt je om kracht en flexibiliteit te ontwikkelen, maar ook om rust en stilte te vinden.


Er zullen 3 natuur yogalessen, 3 meditatie momenten en een ochtendritueel plaats vinden. Ervaring met Yoga is niet noodzakelijk, maar interesse of motivatie natuurlijk wel. 

Vegetarische maaltijden


  • Breng zelf je gezonde lunch mee voor de eerste dag met het principe van "Gezond borrelen". Deel je favoriete gezonde lunch “ 

  • Inclusief Avondmaaltijd = Lichte Vegan Salade 

  • Inclusief Vegetarisch luxe ontbijt 

  • Inclusief water en fruit.

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Zeg je JAAAA dat wil ik doen! Registreer je hieronder op de wachtlijst en krijg als eerste de praktische informatie te weten .

REGISTRATIE WACHTLIJST