Verbindende workshop voor koppels


"Verbindende workshop voor koppels"


Zaterdag 12 februari 2022

Op zoek naar echte verbinding met je partner? Wil je meer liefde, meer rust en eens echt tijd nemen voor elkaar?


Terwijl je naast elkaar zit of ligt, sluit je je ogen en neem je de tijd om eerst jezelf tot ontspanning te brengen.


Laat je begeleiden door mijn stem en de rustgevende muziek naar een magisch moment voor jezelf en voor jullie als koppel.


Om daarna, vanuit rust en zelfliefde, te gaan connecteren met je partner. Via al je zintuigen maak je contact met elkaar. Voelen, kijken, horen en samen ademen. Zo creëer je meer levensenergie en verbinding tussen jullie beiden.Tijdens deze workshop gebruiken we praktische oefeningen vanuit de tantra traditie, alsook ademhaling en meditatie vanuit de Yoga filosofie. Dit is geen Yoga les waarbij je Yoga houdingen gaat uitvoeren en hier gaan zeker ook geen kleren uit of waar je ook mag bij denken als je 'Tantra' denkt. 


Ik laat jullie kennismaken met verschillende manieren om meer intimiteit te voelen met jezelf en met jouw partner. Om vrijer de energie te laten stromen en jullie bewustzijn te verruimen. Ik creëer hier voor jullie een veilige setting, met duidelijke grenzen en alle oefeningen doe je binnen het koppel. Wanneer? 


Zaterdag 12 februari

17:00 - 19:00
Waar gaat dit door?


Yogastudio van Lindsay,

Kerkstraat 11 - 8210 LoppemPrijs?


€59,95

per koppel

incl. water, thee en versnaperingPast deze datum niet voor jou? Laat dan hier je gegevens achter en dan wordt jij als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe datum.

 
 
 
 

Bekijk ook dit: 


Documentaire: "Mijn seks is stuk"Lize Korpershoek (34) onderzoekt waarom haar zin in seks binnen haar relaties altijd verdwijnt na de eerste verliefdheid. Is liefde houdbaar zonder seks? En waarom vindt iedereen seks zo belangrijk? Via een persoonlijke zoektocht verkent ze vrouwelijke seksualiteit en de oorsprong van dit probleem, of het überhaupt een probleem is en of haar seks weer 'heel' te maken is.