Duo Yoga


DUO YOGA

Op zoek naar echte verbinding met je partner? Wil je meer liefde, meer rust en eens tijd nemen voor elkaar, vanuit verbinding? Yoga = verbinding!


Terwijl je naast elkaar ligt, sluit je ogen en neem de tijd om eerst jezelf graag te zien en helemaal op te laden.


Luister naar mijn stem, naar de zachte muziek, laat je begeleiden door mijn stem.


Om uiteindelijk (terug) te gaan connecteren met je partner. Via oogcontact, zachte handelingen en ademhaling creëer je meer levensenergie en ervaar je (terug) die vlinders in je buik voor elkaar.Tijdens deze sessie gebruiken we ademhalingsoefeningen, meditatie en zachte bewegingen met elkaar, vanuit de Tantra Traditie. Dit is geen Yoga les waarbij je Acrobatische Yoga houdingen gaan uitvoeren en hier gaan geen kleren uit of waar je ook mag bij denken als je Tantra denkt.


Ik laat je kennismaken met verschillende manieren om meer intimiteit te voelen met jezelf en met jouw partner. Om vrijer seksuele energie te laten stromen en jullie bewustzijn te verruimen. Ik creëer een veilige setting, met duidelijke grenzen en alle oefeningen doe je binnen het koppel. 


Wanneer? 


Data is nog niet bekend


Start om 19:30 Waar gaat dit door?


Yogastudio van Lindsay,

Kerkstraat 11 - 8210 LoppemPrijs?

€49,95 per koppelBekijk ook dit: 


Documentaire: "Mijn seks is stuk"Lize Korpershoek (34) onderzoekt waarom haar zin in seks binnen haar relaties altijd verdwijnt na de eerste verliefdheid. Is liefde houdbaar zonder seks? En waarom vindt iedereen seks zo belangrijk? Via een persoonlijke zoektocht verkent ze vrouwelijke seksualiteit en de oorsprong van dit probleem, of het überhaupt een probleem is en of haar seks weer 'heel' te maken is.