Small Group Classes

Start samen met Lindsay de zomer met een Yoga Sessie & Brunch. 

 

Yoga

De yoga les met Lindsay is een zachte flow met nadruk op bewegen, ontspanning en bewust ademhalen. “Laat los & volg je ademhaling” zijn woorden die Lindsay vaak gebruikt. Yoga heeft zowel effect op het fysieke lichaam, als energetisch, mentaal én spiritueel. Bij Lindsay is Yoga ervaring geen must, iedereen is welkom.


Brunch

Na de heerlijke yoga les kan je samen met Lindsay en de andere dames aanschuiven aan tafel waar de gastvrouw Gwenny ons verwent met een uitgebreide brunch. De brunch is een combinatie van een vers & klassiek ontbijt, met vlees & visbereidingen voor bij de boerenboterham. Dit is inééns een ideaal moment om kennis te maken met de andere dames, wie weet leer je hier wel een nieuwe vriendin kennen of is dit net hét moment om eens af te spreken met die vriendin die je al lang niet meer gezien hebt? 


After Walk

Om het eten te laten zakken, kan je eventueel erna meewandelen in het bos achter de hoeve. Zo activeer je de vertering en geniet je verder van deugddoende ontspanning & bosbaden helpt om te verbinden met de natuur en je te gronden.


Wanneer?

Zaterdag 25 juni

10u tot 11u: yogales 

11u tot 13u: brunch 

aansluitend op brunch, optionele boswandeling

 

Afspraak om 9u50 aan Hoeve Chartreuze, Heidelbergstraat 200 8200 Brugge. 

Breng je eigen yogamat mee.

 

Yoga en brunch: 37 euro of 1 beurt van je kaart + 22€

Losse yoga les (zonder brunch): 15 euro  of 1 beurt van je kaart

 

Inschrijven


Reserveer hieronder op voorhand online je plaats. Betalen doe je ter plaatse.SMALL GROUP CLASSES


Welkom in mijn vrouwvriendelijke, intieme Yogastudio waar jij als vrouw een plaats krijgt

om jezelf te zijn, jezelf terug te vinden en te werken aan de beste versie van jezelf. 


Tijdens de zomermaand (juni,juli,augustus) is er een aangepast zomer uurrooster en gaan de lessen zoveel mogelijk buiten door op het grasplein, achter Dorpshuis De Pasterelle, gelegen te Ieperweg in Loppem.


POP PILATES

Heb jij een zwakke rug of vaak last van lage rugpijn? De rugschool zit erop en je wil je lichaam fysiek versterken zodat je minder pijn hebt?


Wil je een haalbare work-out op positieve pop muziek,

zonder springen, waar geen conditie voor vereist is?


Dan is Pop Pilates echt iets voor jou!


Op positieve pop muziek & met ondersteunende oefeningen,

versterk je je rug- en buikspieren,

waardoor je minder pijn ervaart in je onderrug & bekken.


FLOW


Flow is een actieve meditatie of een inner work-out voor je body & mind.


Bij een Flow sessie worden beweging, dans, ademhaling en Visualisatie via meditatie gecombineerd. Flow activeert vrouwelijke energie in het lichaam, het laad je mentaal én fysiek op. Is ook een goede manier om stress, emotionele en energetische blokkades los te laten.


Flow is ideaal voor dames met een 'wandelend hoofd', die wel willen mediteren maar waarbij stilzittend meditatie niet lukt.YOGA 


Ontspannende zachte Yoga met relaxatieoefeningen, ademhalingstechnieken, meditatie en combinatie van Yoga houdingen.


Hiermee kalmeer je het zenuwstelsel waardoor je ontspant, beter slaapt én veerkrachtig wordt tegen

angst, paniekaanvallen en stress.


De les kan worden ondersteund door wierrook, essentiële oliën of props zoals lavendel oogkussen, dekentje en kussen.


YOGILATES


De ideale combinatie van Pilates en Yoga.


We starten met spierversterkende oefeningen op Pop muziek om je buik- en rug spieren te versterken. Afsluiten doen we met zachte stretchende Yoga houdingen en diepe ontspanning via begeleide meditatie. Deze les is ideaal voor dames met rugpijn, na de rugschool of wanneer je wil gaan opbouwen naar een volledige les Pilates.ZUMBA


Cardio- Fitness Workout op zomerse muziek. Al dansend je conditie verbeteren, tijdens een Zumba les gebruik ik muziekstijlen zoals Salsa, Bachata, Merengue, Samba, alsook hedendaagse Pop muziek.De meeste lessen gaan door in een kleine groep en zijn excl. voor dames. Daarom is het noodzakelijk om je plaats vooraf te reserveren via de online agenda. Je kan je plaats tot 24u voor de afspraak, kosteloos en zelf verplaatsen of annuleren. Indien de les volzet is, kan je me mailen om op de wachtlijst te komen. 

 Wanneer je regelmatig komt, krijg je met een beurtenkaart voordeeltarief. Maar je bent zeker niet verplicht om een beurtenkaart te nemen, wil je eerst eens proberen of een losse les nemen, dan betaal je 15€ per beurt.

25 BEURTENKAART


12

per beurt- Yoga, Pilates, Yogilates

- 12 maand geldig


10 BEURTENKAART


13

per beurt- Yoga, Pilates, Yogilates

- 6 maand geldig


 ONLINE LESSEN


€24,99

per maand
- Toegang tot alle online lessen

om van thuis te volgen

- Maandelijkse betaling

- Jij beslist hoelang je hier gebruikt van maakt.Heb je nog vragen, weet je niet goed welke les er past voor jou? 

Boek hieronder je intakegesprek om al je vragen beantwoord te krijgen. 

Tijdens een intakegesprek, online via zoom of in de studio in Loppem, luister ik naar jouw verhaal, stemmen we jouw verwachtingen af en neem ik uitgebreid de tijd voor jouw bezorgdheden of vragen. Na een half uurtje hebben we elkaar beter leren kennen en weet je ook of het klikt (want dat is toch belangrijk als we samen aan de slag gaan).


PLAN OP JOUW MAAT

Op basis van de intake kunnen we dan ook bepalen welke optie het beste bij je past.

Jouw mogelijkheden en persoonlijke groei staan steeds centraal voor mij.


ACTIE

Je start op jouw tempo adhv. jouw plan. Dit kan zijn met small group training of personal coaching, 1x/week met een beurtenkaart of meermaals per week met een abonnement op de online lessen. Eventueel ook in combinatie met energetisch healing werk.


FIT & HAPPY

Daar werken we samen naartoe. Zodat jij niet langer moet zorgen maken en gewoon kan genieten van jouw leven,

zonder pijn en zonder schuldgevoel.

Website foto Groep
IMG_20200623_054616
foto's Yoga (2)
5
foto's Yoga (4)
A
7 (2)
Buiten1
Buiten2

Wat de dames zeggen:

Een echte aanrader!


Een super aangename sfeer met een top begeleidster Lindsay! Ze stelt je onmiddellijk op je gemak, geeft je feedback waar nodig en vooral ze zorgde dat ik met een goed gevoel buiten stapte. Kortom een echte aanrader!Je voelt je onmiddellijk op je gemak.


Vanaf de eerste ontmoeting voel je jou onmiddellijk op je gemak. Zeer leuke les met erg veel variatie, die gegeven wordt met heel erg veel enthousiasme en energie.Warm & vriendelijk ontvangst


Toffe lessen in kleine groep. Hele warme en vriendelijke ontvangst.Toegankelijk voor iedereen die op een leuke of rustige manier wil bewegen en aan yoga doen.