Tantra Awakening

Tantra Awakening 

Ik wil iets intiem met je delen...Hi, Ik ben Lindsay en al een lange tijd denk ik: 'Er moet toch meer zijn in het leven, in het leven tussen mij en mezelf als vrouw, tussen mij en mezelf als liefdevolle vrouw, tussen mij en mijn liefdespartner?"

Ik wil iets met je delen. Mijn liefdesleven is niet altijd over een leien dakje verlopen, maar ik wilde wel liefdevol zijn. Ik merkte vaak dat ik niet in het moment was, geen zin had, mezelf afsloot of zelfs flashbacks kreeg naar traumatische ervaringen uit het verleden.


Mijn zoektocht om dit te kunnen veranderen, bracht me bij steeds weer bij 'Tantra'.


Ik las allerlei boeken en verdiepte me in verschillende Youtube video's en merkte steeds dat we terug keerde naar alles wat ik in Yoga geleerd heb: Meditatie, energie & bewustwording. Zoals je wel weet ben ik al jaren met yoga en meditatie bezig – voor mezelf om eerst uit een rouwperiode te komen en daarna om uit de burn-out te geraken, maar sinds 3 jaar ook als teacher.


Wat miste ik dan toch nog?


Sinds Januari 2021 twijfelde ik of ik de langdurende en niet zo goedkoper, zeg maar dure, opleiding zou volgen om hier meer over te weten te komen en als coach te kunnen werken in deze specifieke materie. Ik was er nog niet klaar voor, ik moest eerst de nodige stappen zetten om dan pas in september 2021, tijdens mijn allereerste (zelf georganiseerde) Retreat op Ibiza, te beslissen. Ik zag duidelijk dat ik niet alleen hiermee zat, er zijn nog vrouwen zoals ik, die op zoek naar meer levenslust zijn, naar die verbinding met zichzelf zowel spiritueel als sexueel. Zowel met zichzelf als met hun liefdespartner.


In november 2021 ben ik dan eindelijk gestart aan mijn opleiding. Een online opleiding met 16 dames en heren van over de hele wereld. Deze loopt tot in juli 2022 en bestaat uit 2 delen: Eerst zelf ondergaan en dan pas leren om het door te geven als coach.


Voor de opleiding ben ik verplicht om 100 uur praktische ervaring op te doen adhv. coaching & workshops, dit zowel online als live. 


Daarom geef ik aan:

👉 5 dames

👉 10 weken GRATIS coaching


'Tantra Awakening'


Jouw verdieping in jezelf, zowel spiritueel als seksueel, ontwaken in je bewustzijn.

Wordt jij 1 van de 5 dames die mee gaat in mijn avontuur?

WIL JIJ:


 • angst in intimiteit transformeren in liefdevol verbinden?
 • meer vrijheid ervaren in je relatie (zowel met jezelf als met anderen).
 • leren openstellen voor relaties?
 • meer voldoening in je seksuele leven?


BEN JE KLAAR OM:


 • op zoek te gaan naar diepere verbinding? 
 • om bewust te worden?
 • om te verbinden met je levensenergie en zo je levenslust te herontdekken?
 • om zowel spiritueel als seksueel de volgende stap te zetten?BEN JIJ BEREID OM:


 • je gedurende 10 weken in te zetten voor jouw persoonlijke ontwikkeling, dit van 3 mei - 8 juli 2022?
 • zowel 1 - 1 door mij begeleid te worden als in groep samen te komen met de andere dames?
 • Zowel online als bij mij in de studio (kerkstraat 11, 8210 Loppem)
 • je eerlijke feedback met mij te delen


Dit is als try-out en hiermee wordt de 'pilot' versie van mijn toekomstige aanbod verfijnd. Ik vraag jou dan om ervoor open te staan dat er reclame materiaal gemaakt wordt die ik kan gebruiken om dit aanbod in de toekomst op mijn website aan te bieden. 
Ja, ik wil dat graag ...

Voel je lichter, vrijer én levenslustiger.

Tantra is een waardevolle aanvulling op jouw persoonlijke ontwikkeling. Het verbreedt je bewustzijn en verbindt spiritualiteit met seksualiteit. In de tantra geef je geen woorden aan emoties, maar oefen je in het transformeren van emoties in energie.


Dat is een interessante skill om te ontwikkelen en in te zetten wanneer je het nodig hebt.


Je komt sneller uit je hoofd en in je lichaam. Je wordt je bewuster van je zintuigen, je ademhaling, waar het in je lichaam blokkeert en waar het stroomt. Het is de seksuele energie – ook wel kundalini of levensenergie genoemd – die door je lichaam stroomt, en die je altijd bij je hebt, diep vanbinnen. Precies de verbinding tussen hoofd, hart en lichaam – het helpt je lichter, vrijer en levenslustiger te zijn.

Wat brengt deze training je?


Deze training is een avontuur en een uitnodiging om de Tantra te verkennen, te oefenen en te integreren in je leven.


Je leert manieren om het bewustzijn te vergroten ven je gaat op een ontdekking reis door authenticiteit, zelfbewustzijn en eigenliefde, om het volledige potentieel van het leven te kunnen omarmen.

Ik wil me niet kandidaat stellen voor de gratis - Pilot - versie

maar ik wil wel op de hoogte gehouden van je toekomstige coaching 'TANTRA AWAKENING' .