Aloë Vera Wonderplant

IS ALOË VERA NU ECHT ZO'N WONDERPLANT ?

De binnenzijde van de bladeren bevat een gelachtige structuur. Deze gel bevat een hoge desinfecterende en ontsmettende kracht door de saponine, die helpt bij het behandelen van infecties en wonden. Dankzij de combinatie ervan met zijn anti-inflammatoire kracht helpt de Aloë Vera pulp ook bij maagproblemen, verbetert darmkanaal en geneest zweren.


De gel van Aloë Vera heeft krachtige voordelen die jou helpen er beter uit te zien en je beter te voelen. Van het ondersteunen bij de spijsvertering en het bevorderen van natuurlijke energie tot aan het kalmeren en verzorgen van de huid.ALOÏNE OF ALOË-GEL?


Allereerst is het belangrijk om een onderscheid te maken tussen de verschillende delen van de plant. Aloë Vera bevat aloë-hars of aloïne, het gele sap dat vrijkomt bij het opensnijden van de bladeren. Deze stof wordt voornamelijk, ook in de traditionele geneeskunde, gebruikt als laxeermiddel. Daarnaast bevat de plant aloë-gel, een slijmachtige substantie die het meest gebruikt wordt voor onze huid.

PLANTAGES


Aloë Vera wordt over de hele wereld verwerkt, zowel in Amerika, Zuid Afrika, Dominicaanse Republiek, Canarische eilanden en zelfs op de Balearen vind je plantages terug.

MARKETING


Je ziet op heel wat cosmeticaproducten vaak Aloë Vera vermeld staan als marketing. Van toiletpapier, billendoekjes, naar alles wat huidverzorging is. Dat het goed is en veelvuldig gebruikt wordt, is dus wel zeker.WAARVOOR KAN IK PURE

ALOE VERA GEL GEBRUIKEN?

ALOË VERA GEL GEBRUIK JE VOOR JE LICHAAM-  EN HUIDIRRITATIES, VOOR JE GEZONDHEID EN VOOR JE DARMFLORA.Aloë-gel is dan wel een deugddoende stof voor de huid. De plant werkt ontsmettend en is daarom ideaal voor huidwondjes en ontstekingen. Daarnaast bevordert de gel de aanmaak van nieuwe huidcellen en de afbraak van oude.


HAARUITVAL

Uit eerder onderzoek is gebleken dat shampoos en haarmaskers op basis van aloë vera werken tegen haaruitval en roos. De plant steekt de natuur dan wel een handje toe.


WONDJES

Heb je een wondje aan je knie of elleboog? Bestrijk de wond dan met Aloë-gel. Het sap bevordert de wondheling en voorkomt daarnaast littekenvorming.


BRANDWONDEN

Last van zonnebrand, of heb je je verbrand? Smeer wat aloë-gel rechtstreeks op de geïrriteerde huid. Deze gel geeft een frisse gloed op de huid en verzacht zo de pijn.


RIMPELS

Aloë-gel in de vorm van een tonic is een aanrader voor mensen met een gevoelige huid. De hydraterende en antibacteriële eigenschappen van de gel kalmeren de huid, verminderen roodheid en zouden ook goed zijn tegen rimpels.


VERZACHT MUGGENBETEN

Gebeten door een mug? Smeer wat aloë-gel over de beet. De gel verzacht in geen tijd die vervelende, intense jeuk.


DARMFLORA

De drinkbare gel bevat  de krachtige stoffen Saponine & Accemanan. Saponine bevat een hoge desinfecterende en ontsmettende kracht en accemanan zorgt voor een beter weerstand. Bijkomend voordeel: zorgt voor een beter opname van je voedingsstoffen.

MAAR HET ENE PRODUCT IS HET ANDERE NIET!


Let dus op met wat je koopt ;-)

WAAR MOET JE DAN OPLETTEN?

1: BEKIJK JE INGREDIENTENLIJST


Wat is het eerste ingrediënt op jouw ingrediëntenlijst? Wanneer er als eerste AQUA staat, besef dan dat dat product boordevol water zit ipv. een voedende stof.  Je koopt dus eigenlijk duur water met veel conserveermiddelen en een kleine beetje Aloë vera concentraat. Denk je dat dat product optimaal gaat werken? Nee toch!

2: LET OP VOOR CHEMISCHE CONSERVEERMIDDELEN!


e202 of KALIUMSORBAAT is een synthetisch conserveringsmiddel. Het zorgt ervoor dat producten dus langer houdbaar blijven. E202 wordt ook gebruikt in limonadesiroop, jam, mosterd, sportdrank, drinkyoghurt, borrelhapjes, dressing, boter en in vele andere producten. Waarom staat Kaliumsorbaat e202 ter discussie? Het kan onder andere astma, netelroos, neusverkoudheid en darmstoornissen veroorzaken.


BRON:

https://www.promovendum.nl/blog/e-nummerslijst-5-e-nummers-die-ter-discussie-staanPHENOXYETHANOL is een chemische bacteriedodende stof die bij inademing

kan leiden tot irritatie van de luchtwegen, hoofdpijn en verstoorde werking van het centraal zenuwstelsel.


BRON:

https://www.heelnatuurlijk.nl/blog/phenoxyehtanol/


NATRIUMBENZOAAT ook bekend als

Benzoic acid, Sodium benzoate, Benzoëzuur of E211.


De hierboven genoemde conserveringsmiddelen kaliumsorbaat en benzoëzuur zijn net zo natuurlijk als de tabaksbladeren die in sigaretten gestopt worden of de volkomen natuurlijke cocaïne uit de cocaplant.


Benzoëzuur komt bijvoorbeeld in hoge concentraties voor in cranberry's en bessen. Tezamen met vitamine C kunnen deze stoofenhet kankerverwekkende benzeen vormen.


BRON:

https://www.flandersfood.com/artikel/2007/05/31/natriumbenzoaat-een-bewaarmiddel-frisdrank-op-de-helling


3: LET OP VOOR SUIKER, SIROOP EN

VERBORGEN ZOETSTOFFEN


Suiker is een voedingsmiddel dat schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Veel mensen zijn echter gehecht aan de zoete smaak, suikerverslaafd zeg maar, die suiker teweegbrengt en daarom keert men massaal naar alternatieve zoetstoffen als stevia, aspartaam en sucralose. Sucralose zorgt ervoor dat je nog steeds zoete drank en voedsel kan eten terwijl er geen calorieën worden opgenomen. Daarnaast heeft het geen effect op de suikerspiegel.  Toch blijft het een synthetische zoetstof, dat niet wordt verteerd in je lichaam. Maar wel opgeslagen wordt als afvalstof in je vetcellen.

Het is dus beter om natuurlijke zoetstoffen zoals stevia of fruit (extracten) te gebruiken.


Ik heb mijn onderzoek dus gedaan en ben zo terecht gekomen bij een bedrijf die eerlijk zijn planten teelt, oogst en tot producten behandeld.


Al meer dan 40 jaar verdeeld dit bedrijf zijn producten via mond-aan mond reclame, over de hele wereld!


Je vindt de producten niet in een gewone commercieële winkel, enkel via de gebruikers zelf. Dus ook via mij!