Reiki

Heb je het gevoel dat

- je jezelf altijd wegcijfert voor een ander?

- je moet altijd maar bezig zijn 

- je hebt nooit een moment van rust en diepe ontspanning?

- je loopt jezelf helemaal voorbij?


Wil je eens gewoon ‘zijn’?


Een reiki sessie is zoals je batterijen even terug helemaal opladen.


De kans is groot dat jij leeft vanuit je hoofd: je ego. Je bent dus een wandelend hoofd geworden. Je vergelijkt jezelf met alles rondom je, je trekt je aan wat andere van je denken. Je bent dus vergeten wie je echt bent, wat je echt wil en hoe jij je voelt.


Tijdens een "Reiki sessie" gaan we samen in een rustige én liefdevolle omgeving op ontspannende reis naar jezelf. Ontspannen én jezelf even een uurtje ontdoen van alles wat niet van jou is, maar wel met je meedraagt, is hier de boodschap.


Een reiki sessie is een helend & energetisch proces. Helen niet omdat je 'kapot' bent, maar omdat je jezelf even terug mag vinden.


Kom terug aan bij jezelf.

Reiki is een Japanse geneeswijze, een spirituele manier om te helen. Een behandelwijze, een prachtige, liefdevolle manier om te helen, zowel op lichamelijk als mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.


Vele dames ontvangen Reiki om deze reden:

✨ om aan zichzelf te werken

✨ jezelf terug te vinden in de wereld van stress

✨ je verloren voelen in deze wereld.


Het prachtige aan Reiki is dat het niet werkt volgens rechtlijnige en vaste patronen. Reiki doet voor jou wat op dat moment het beste is, wat je nodig hebt en niet wat je denkt dat je nodig hebt.


Reiki is een natuurlijke manier van genezen dmv. handoplegging. Reiki brengt je dichterbij de essentie van je ware zelf, daardoor kom je in je kracht te staan. Het is werken met energie dat het lichaam zichzelf toelaat te herstellen, lichter te voelen, gezonder én gelukkiger.


Een zachte maar krachtige methode, waarbij spirituele levensenergie wordt gebruikt om fysieke klachten te helen vanuit het zelfhelend vermogend.


Een Reiki behandeling wordt vaak als rustgevend, ontspannend, en helend omschreven. Dit omdat hier je zelf helend vermogen van je lichaam aanspreekt.


Reiki helpt zowel bij emotionele als fysieke klachten. Denk aan pijnen in je lichaam vanwege angst-, pijn-, trauma- en de klassieke stressklachten zoals nek- en rugpijn.


👉 Pijnen waarvan de dokters geen oorzaak kennen.
 • Ik ontvang je met veel liefde in mijn intieme én rustgevende studio met een tasje thee of water
 • Je mag je comfortabel nestelen in de stoel, doe gerust je schoenen al uit want het zuiverend voetbad met Chakra stenen, dode zeezout én lavendel geurt je tegemoet. Hiermee kan je even landen in het moment, uit je hoofd én richting de voeten gaan. Contact maken met het element water die voor zuivering én ontspanning zorgt.
 • We nemen de tijd om te bespreken wat ik mag weten van jou zoals lichamelijk klachten, de oorzaak van je stress en/of waarom heb jij deze reiki sessie gepland voor jezelf?
 • Ik bespreek de sessie met jou én beantwoord eventuele vragen zodat de spanning van je schouders valt én je helemaal mag ontspannen.
 • Wanneer je er klaar voor bent, mag je, met kleding aan, op de tafel gaan liggen. Je krijgt een dekentje over je heen én evt. een verzwarend kussentje over de ogen zodat je helemaal naar binnen kan keren.
 • Ik begeleid je met een meditatie naar ontspanning in je lichaam én het openen van jouw energetisch lichaam.
 • Ik open de Reiki energie door mezelf energetisch te beschermen, want ik mag het kanaal zijn voor de Reiki energie door te geven & te ontvangen.
 • Tijdens de Reiki behandeling scan ik het lichaam, mag ik voelen welke zones meer aandacht nodig hebben én doorgeven wat er gegeven kan worden. 
 • Bij blokkades kan er evt. ook energetische healing toegepast worden, energetische koorden doorknippen of het balanceren van chakra's.
 • Ik sluit de Reiki energie af én reinig mezelf én de ruimte. Dit kan met witte salie, Palo Santo of het verstuiven van etherische olie.
 • Ik begeleid je rustig terug in de ruimte dmv. muziek, klankschalen én mijn stem.
 • Je krijgt de tijd om bewust na te voelen, vragen te stellen of je ervaring te delen.
 • Indien je open staat voor mijn intuïtieve guidance dan maken we daar achteraf ook tijd voor.
 • Eventueel kan je ook nog een orakelkaart trekken als boodschap van de dag
 • Anderhalf uur later, stap je naar buiten met een zacht gevoel én meer kennis over jouw energetisch lichaam.Reiki is techniek dmv. handoplegging op het lichaam bij de energiecentra, meestal start bij het hoofd naar voeten of intuïtief aanvoelend. Je kan warmte, koude, tintelingen én stromingen voelen. Je kan ook inzichten krijgen of beelden en kleuren zien. Een diepe ontspanning ervaren alsof je 'even weg bent'. Ook kan het zijn dat er emoties loskomen, én dat is helemaal ok, het mag er zijn. Als je ze hier niet toelaat, wanneer dan wel?!


De eerste keer weet je niet wat je moet verwachten en denk je nog veel na over wat je moet voelen of verwachten. Ga liggen, ontspan, verwacht niets en laat alles op je af komen. Genieten van de kostbare tijd die je voor jezelf neemt. Dit gevoel houdt enkele dagen aan, want reiki-energie kan tot een week nazinderen.


Je kan dus heerlijk nagenieten van dit moment met jezelf.

Voor wie is het?
Reiki is goed voor iedereen, jong en oud. Maar ik specialiseer mij in vrouwen, vaak wanneer je in een moeilijker moment zitten in je leven bevindt. Bv. relatiebreuk, rouwproces, rond een trouw: overgang jonge vrouw naar vrouw, rond zwangerschap: overgang vrouw naar moeder, overgang van moeder naar wilde vrouw, wissel van job-functie, burn-out en/of depressie.

BE YOUR OWN HEALERIk raad je aan om Reiki te ervaren aan dmv. 3 sessies:


Sessie 1 = Je voelt je nog wat gespannen, je weet niet wat er gaat gebeuren. Je ondergaat de sessie omdat je weet dat je er deugd van zal hebben. Na de sessie voel je je lichter en zachter. Ik geef je tips mee én je behandelt jezelf thuis gedurende max. 21 dagen en bent hiermee dagelijks bewust van jouw heling.


Sessie 2 = 3 weken later

Je hebt je eigen helingswerk gedaan én je merkt dat er iets veranderd is, maar snel herval je terug in je oude gewoontes en patronen, die de blokkades terug laten opkomen. Je hebt meer vertrouwen in de energie en je bent nu klaar voor een heling op dieper niveau. De 2e Reiki behandeling is een krachtigere behandeling, waarin we evt. ook ademwerk gaan toepassen.


Sessie 3 = 1 maand later

Je zal merken dat er een shift gebeurd is én je bent nu klaar voor een diepere laag verder in je helingsproces. Ik balanceer de chakra's om tot balans te komen, met als resultaat: een diepe ontspanning. 


'It Takes Time To Heal Your Soul'
Wat doe je aan?

Losse comfortabele kledij is gewenst.


Neem evt. een paar kousen en een trui mee.

Je lichaam kan afkoelen wanneer je een tijdje stil ligt.Place To Zen

Yogastudio Lindsay,

Kerkstraat 11 8210 Loppem3 sessies gespreid over max. 12 weken. 

199€


Losse Sessie

77€BOEK NU JE REIKI SESSIE

Neem je agenda erbij, klik op 'maak je afspraak' en bekijk via mijn online agenda,

wanneer er een plaats vrij is. Je kan deze dan makkelijk zelf inplannen.

WAT MIJN KLANTEN ZEGGEN:

“Heel blij je te mogen ontmoeten lieve Lindsay. Ik heb een betere nachtrust ervaren, nieuwe inzichten en emoties die mogen loskomen. Bedankt”

Emmilie

“Ik voelde een warme gloed energie, ontspannen, er gebeurde echt iets. Dit alles gebeurde in een zeer warme sfeer met respect en een veilig gevoel.


Lindsay heeft hier echt een gave voor.”

Evie 

“Je voelt je direct op je gemak bij Lindsay door haar warmte, vriendelijkheid en gezelligheid. Lindsay nam de tijd om mij volledig tot rust te laten komen. Lindsay haar stem en energie vloeide door de ruimte, de muziek, de geuren, maakt het helemaal af. Ik kwam uit deze sessie met een zen gevoel.”

Neuza

“Het verbaasde me dat ik me zo ontspannen kon voelen. Ik ben rustiger, slaap nu de hele nacht door en heb het gevoel dat ik nu meer mag en kan loslaten.”

Sophie

“Vanmorgen maakte ik kennis met Reiki, een ervaring die ik moeilijk kan omschrijven, maar wel iedereen kan aanraden. Lindsay volgt haar hart en haar passies, die wijzen haar duidelijk de juiste richting uit. Dankjewel voor deze ervaring”

Sara

“Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar Reiki. Ik hoorde er altijd positieve over en ben er ook van overtuigd dat er energieblokkades kunnen ontstaan in ons lichaam. En reiki is een ideale manier om deze blokkades te erkennen en op te heffen.


Ik vond de Reiki sessie deze namiddag heel spannend en ontspannend. Ik was wat zenuwachtig maar dit veranderde snel door de aangename en lieve begeleiding van Lindsay.
Na de sessie voelde ik heel wat verlichting ter hoogte van mijn schouders en keel.
Lindsay nam uitgebreid de tijd voor en na de sessie om mijn gevoel te delen met haar.


Het is een geweldige madam"

Laetitia

Een Reiki opleiding volgen, is dat iets voor mij?

Een Reiki opleiding volgen doe je wanneer je voelt dat je meer wil weten over Reiki, om zelf Reiki te kunnen ontvangen én geven aan andere. Is het voor jezelf, je gezin of zelfs om dit professioneel te gaan inzetten voor je klanten. Reiki helpt waar kan, want het is een natuurlijk genezingsproces.


De gehele opleiding bestaat uit drie onderdelen, waarin je telkens wat dieper gaat in de materie. Je kiest zelf of je het hele traject wilt doorlopen of stoppen na Level 1 als je enkel jezelf én je dichte kring wenst te kunnen behandelen, Level 2 om andere te gaan behandelen, alsook op afstand te leren werken.


Oefenen is een essentieel onderdeel voor nieuwe Reiki beoefenaars. Daarom zijn er naast elke opleidingsdag, 2 oefen-namiddagen inbegrepen.


Wil jij dit professioneel gaan inzetten in jouw zaak, dan volg je Level 1 & Level 2 doen én dan is er nog een extra dag waar ik je kan helpen bij het zetten van je aanbod, de prijs bepalen, tips zoals: “Hoe krijg ik zelfvertrouwen?”, “Hoe pak ik dit aan?” , “Waar start ik?”,

verkoop, marketing én social mediatips. Hierbij zit er ook persoonlijke coaching & guidance gedurende jouw gehele traject.Reiki 1 is iets voor jou als:


 • je nog geen ervaring heb met Reiki én je op zoek bent om emotionele en zelfs ook fysieke pijn te verzachten op een natuurlijke manier.
 • je op zoek bent naar innerlijke rust.
 • jij of je kind hoog gevoelig is en minder last zou willen ervaren van prikkels.
 • je eigen intuïtie wil aanscherpen.
 • je meer in contact wil komen met je innerlijke bron.
 • je graag goed voor jezelf wil zorgen.
 • jezelf en je gezin wil gaan ondersteunen op energetische wijze.REIKI 1 OPLEIDING

Reiki 2 is iets voor jou als je, Reiki 1 gedaan hebt én je kennis wil verbreden om:


 • te groeien op je eigen spiritueel pad.
 • verder te verdiepen in deze materie zodat alles uit Reiki 1 versterkt wordt.
 • je anderen, zoals klanten én vrienden, wil gaan ondersteunen op energetische wijze.
 • blokkades te gaan herkennen.
 • vanop afstand te kunnen werken.
 • de mogelijkheid hebben om professioneel met reiki te werken in jouw zaak.

De extra dag “Reiki PRO” is voor jou als je,  Reiki 1 en 2 gedaan hebt, dit professioneel in je zaak wil inzetten en:


 • nog met twijfels zit.
 • gebrek aan zelfvertrouwen om effectief te starten.
 • blokkades rondom geld wil gaan helen.
 • tips en advies wil van ervaringsdeskundige.
 • wil leren over social media & marketing.
 • verbinden met gelijkgestemde ondernemers.

WAT MAG JE VERWACHTEN TIJDENS DE REIKI 1 OPLEIDING:


In Reiki 1 krijg je de basis van reiki uitgelegd: de oorsprong, de werking van de chakra’s, ontvang je de eerste inwijding én leer je Reiki te geven aan jezelf via de verschillende handposities. Je leert ook je eigen energetisch lichaam te ontdekken, reinigen, beschermen. Lindsay is ook gepassioneerd bezig met kristallen én essentiële oliën. Zij werkt tijdens haar sessies vaak met deze combinatie en merkt dat deze zeer complementair kunnen werken. In de oefennamiddag deelt ze dan ook graag hoe je deze kan gebruiken samen met reiki én oefenen we Reiki op onszelf.Opleidingsdag: 10:00 - 16:00

 • Welkom met thee
 • Wat is reiki?
 • Hoe reiki te geven op jezelf
 • Hoe jezelf energetisch beschermen én reinigen
 • Uitleg over het energetisch lichaam, de energiebanen én de chakra’s in functie van Reiki
 • Inwijding in Level I


Oefennamiddag: 13:00 - 16:00

 • Welkom met thee
 • Gebruik van kristallen én essentiële oliën bij Reiki.
 • Oefenen, oefenen, oefenen ….


Je gaat naar huis met:

meer wijsheid over Reiki, je weet hoe je jezelf kan behandelen, een syllabus om na te lezen én een certificaat dat je Reiki Level I hebt gevolgd.


WANNEER?


Opleidingsdag: 10u - 16u                              


Maandag 4 maart

Maandag 8 april

                                              

Oefennamiddag: 13u - 16u

donderdag 7 maart

donderdag 11 april


INVESTERING: 299,- De prijs is excl. btw. Factuur kan zakelijk ingebracht worden.

Betaling verspreiden is ook mogelijk. Betaling per module moet voldaan zijn voor de eerste opleidingsdag start. In deze prijs zitten 2 oefen namiddagen inbegrepen. Wil je een extra oefennamiddag meevolgen, dan kan dit voor + 20€. Bij het volgen van meerdere opleidingen krijg je 10% korting.


De opleiding gaat door in de Yogastudio van Lindsay, Kerkstraat 11, 8210 Loppem.

Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en parkeren in de straat is gratis.

We houden max. 45 min lunchpauze én je voorziet je eigen lunch.

REIKI 2 OPLEIDING

WAT MAG JE VERWACHTEN TIJDENS DE REIKI 2 OPLEIDING:


In Reiki 2 ontvang je de volgende initiaties én leer je Reiki behandeling te geven aan anderen adhv. de verschillende handposities. Je gebruikt hierbij de symbolen en leert deze te gebruiken. Je ontvangt de tweede inwijding. We oefenen we ook op het geven van Reiki op afstand. Al je vragen over Reiki 1 worden hier ook beantwoord.


Opleidingsdag: 10:00 - 16:00

 • Welkom met thee
 • De Reiki Symbolen en hoe deze te gebruiken
 • Hoe reiki te geven aan iemand anders adhv. de verschillende handposities
 • Leren Reiki op afstand toepassen
 • Inwijding in Level II


Oefennamiddag: 13:00 - 16:00

 • Welkom met thee
 • We oefenen het geven van Reiki op elkaar én op afstand
 • Vragen worden beantwoord


Je gaat naar huis met:

nog meer wijsheid over Reiki, je weet hoe je andere kan behandelen, een syllabus om na te lezen & een certificaat dat je Reiki Level II hebt gevolgd.


WANNEER?


Opleidingsdag: 10u - 16u                       


maandag 11 maart

maandag 15 april                      


Oefennamiddag: 13u - 16u

donderdag 14 maart

donderdag 18 aprilINVESTERING: 329,-De prijs is excl. btw. Factuur kan zakelijk ingebracht worden.

Betaling verspreiden is ook mogelijk. Betaling per module moet voldaan zijn voor de eerste opleidingsdag start. In deze prijs zitten 2 oefen namiddagen inbegrepen. Wil je een extra oefennamiddag meevolgen, dan kan dit voor + 20€. Bij het volgen van meerdere opleidingen krijg je 10% korting.


De opleiding gaat door in de Yogastudio van Lindsay, Kerkstraat 11, 8210 Loppem.

Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en parkeren in de straat is gratis.

We houden max. 45 min lunchpauze én je voorziet je eigen lunch.

REIKI PRO & GUIDANCE TRAJECT -

Het persoonlijk traject om Reiki als heling voor jezelf én als professional in te zetten.


WAT MAG JE VERWACHTEN IN HET REIKI PRO & GUIDANCE TRAJECT?


Je volgt Reiki Level 1 & 2 opleiding zoals hierboven vermeld, met de bijhorende oefen namiddagen & ik ga je persoonlijk helpen bij het loslaten van blokkades rondom geld, het zetten van je aanbod, prijs bepaling, bijverkoop, marketing & social media tips.


Ik geef je mijn ervaringsadvies op vragen zoals: “Hoe krijg ik zelfvertrouwen?”, “Hoe pak ik dit aan?” , “Waar start ik?”, …


We bekijken samen hoe je dit specifiek kan toepassen in jouw vakgebied.


Daarnaast krijg je van mij ook persoonlijke coaching & guidance gedurende je gehele traject.


Opleidingsdag Level 1: 10:00 - 16:00

 • Welkom met thee
 • Wat is reiki?
 • Hoe reiki te geven op jezelf
 • Hoe jezelf energetisch beschermen én reinigen
 • Uitleg over het energetisch lichaam, de energiebanen én de chakra’s in functie van Reiki
 • Inwijding in Level I


Oefennamiddag: 13:00 - 16:00

 • Welkom met thee
 • Gebruik van kristallen én essentiële oliën bij Reiki.
 • Oefenen, oefenen, oefenen ….


Je gaat naar huis met:

meer wijsheid over Reiki, je weet hoe je jezelf kan behandelen, een syllabus om na te lezen én een certificaat dat je Reiki Level I hebt gevolgd.


+ Opleidingsdag Level 2: 10:00 - 16:00

 • Welkom met thee
 • De Reiki Symbolen en hoe deze te gebruiken
 • Hoe reiki te geven aan iemand anders adhv. de verschillende handposities
 • Leren Reiki op afstand toepassen
 • Inwijding in Level II


Oefennamiddag: 13:00 - 16:00

 • Welkom met thee
 • We oefenen het geven van Reiki op elkaar én op afstand
 • Vragen worden beantwoord


Je gaat naar huis met:

nog meer wijsheid over Reiki, je weet hoe je andere kan behandelen, een syllabus om na te lezen & een certificaat dat je Reiki Level II hebt gevolgd.+ PRO & GUIDANCE opleidingsdag : 10:00 - 16:00

 • Welkom met thee
 • Meditatie voor loslaten van blokkades rondom geld
 • Praktisch: het zetten van je aanbod, prijs bepaling, bijverkoop tips
 • Marketing & social media tips.
 • Ik geef je mijn ervaringsadvies op jouw specifieke vragen
 • Oefenen op basis van jouw specifieke aanbod.


Je gaat naar huis met:

zelfvertrouwen om Reiki in te zetten in jouw praktijk én een business bestie waarmee je kan sparren.


WANNEER?


Dit is een persoonlijk traject én de datums worden samen afgesproken.


INVESTERING: 1299,-De prijs is excl. btw. Factuur kan zakelijk ingebracht worden.

Betaling verspreiden is ook mogelijk. Betaling per module moet voldaan zijn voor de eerste opleidingsdag start. 


De opleiding gaat door in de Yogastudio van Lindsay, Kerkstraat 11, 8210 Loppem of via online meetings indien de afstand te ver is.


Heb je nog vragen, stel ze gerust


Passen de data niet?


- Individuele Reiki-inwijdingen (opleiding level 1 en/of 2), zijn ook mogelijk. Contacteer mij voor mogelijke data.


- Laat hieronder je gegevens na én dan krijg jij via mail als eerste de update van nieuwe data in het voorjaar.

 
 
 
 


Review