Reiki

REIKI


Reiki is een eeuwenoude natuurlijke én spirituele geneeswijze afkomstig uit Japan.


Een liefdevolle behandeling, zowel op lichamelijk, mentaal, emotioneel, energetisch én spiritueel niveau.


Een reiki sessie is zoals 'je innerlijke batterij opladen'.

Het is een helend & energetisch proces.


Helen niet omdat je 'kapot' bent, maar omdat je

jezelf terug mag vinden.


Kom aan bij jezelf.

Heb je het gevoel dat

- je jezelf altijd wegcijfert voor een ander?

- je altijd moet bezig zijn?

- je hebt nooit een moment van rust en diepe ontspanning?

- je loopt jezelf helemaal voorbij?


Wil je eens gewoon kunnen ‘zijn’...


De kans is groot dat jij leeft vanuit je hoofd: je ego. Je bent dus een wandelend hoofd geworden. Je vergelijkt jezelf met alles rondom je, je trekt je aan wat andere van je denken. Je bent dus vergeten wie je echt bent, wat je echt wil en hoe jij je voelt.


Tijdens een "Reiki sessie" gaan we samen in een rustige én liefdevolle omgeving op ontspannende reis naar jezelf.


Ontspannen én jezelf even ontdoen van alles wat niet van jou is, maar wel met je meedraagt, is hier de boodschap.


Vele dames ontvangen Reiki om deze reden:

✨ om aan zichzelf te werken

✨ jezelf terug te vinden in de wereld van stress

✨ je verloren voelen in deze wereld.


Het prachtige aan Reiki is dat het niet werkt volgens rechtlijnige en vaste patronen. Reiki doet voor jou wat op dat moment het beste is, wat je nodig hebt en niet wat je denkt dat je nodig hebt.


Reiki is een natuurlijke manier van genezen dmv. handoplegging. Reiki brengt je dichter bij de essentie van je ware zelf, daardoor kom je in je kracht te staan. Het is werken met energie dat het lichaam zichzelf toelaat te herstellen, lichter te voelen, gezonder én gelukkiger.


Een zachte, maar krachtige methode, waarbij spirituele levensenergie wordt gebruikt om fysieke klachten te helen vanuit het zelfhelend vermogend.


Een Reiki behandeling wordt vaak als rustgevend, ontspannend, en helend omschreven. Dit omdat hier je zelf helend vermogen van je lichaam aanspreekt.


Reiki helpt zowel bij emotionele als fysieke klachten. Denk aan pijnen in je lichaam vanwege angst-, pijn-, trauma- en de klassieke stressklachten zoals nek- en rugpijn én pijnen waarvan de dokters geen oorzaak kennen.


Reiki is goed voor iedereen: jong en oud. Ik specialiseer mij in vrouwen, die zich in een moeilijk moment bevinden in het leven.


Bv. relatiebreuk, rouwproces, rond een trouw: overgang jonge vrouw naar vrouw, rond zwangerschap: overgang vrouw naar moeder, overgang van moeder naar wijze vrouw, wissel van job-functie, burn-out en/of depressie.


Hoe ga ik te werk?

1 - Voorbereiding

 • Ik ontvang je met veel liefde in mijn intieme én rustgevende studio met een tasje thee.
 • Je mag je comfortabel nestelen in de stoel, doe gerust je schoenen al uit want het zuiverend voetbad met Chakra stenen, dode zeezout én etherische olie geurt je tegemoet. Hiermee kan je even landen in het moment, uit je hoofd komen én in het lichaam zakken.
 • Contact maken met het element water die voor zuivering én ontspanning zorgt.
 • We nemen de tijd om te bespreken wat ik mag weten van jou zoals lichamelijk klachten, de oorzaak van je stress en/of waarom heb jij deze reiki sessie gepland voor jezelf?
 • Ik bespreek de sessie met jou én beantwoord eventuele vragen zodat de spanning van je schouders valt én je helemaal mag ontspannen.

2 - Reiki

 • Wanneer je er klaar voor bent, mag je, met kleding aan, op de tafel gaan liggen. Je krijgt een dekentje over je heen én evt. een verzwarend kussentje over de ogen zodat je helemaal naar binnen kan keren.
 • Ik begeleid je met een meditatie naar ontspanning in je lichaam én het openen van jouw energetisch lichaam.
 • Ik open de Reiki energie door mezelf energetisch te beschermen, want ik mag het kanaal zijn voor de Reiki energie om door te geven naar jou.
 • Tijdens de Reiki behandeling werk ik zowel in het auraveld als op het lichaam.
 • Dmv. de handoplegging ontvang je de Reiki energie én voelt wat er gevoeld mag worden.
 • Bij blokkades kan er evt. ook energetische healing toegepast worden, energetische koorden doorknippen of het balanceren van chakra's.

3 - Integratie


 • Ik sluit Reiki af én begeleid je rustig terug in de ruimte dmv. Etherische olie, muziek, klankschalen én mijn stem.
 • Ik reinig mezelf én de ruimte met witte salie of Palo Santo.
 • Je krijgt de tijd om bewust na te voelen, vragen te stellen en/of je ervaring te delen.
 • Indien je open staat voor mijn intuïtieve guidance dan maken we daar achteraf ook tijd voor.
 • Bij het helen van blokkades kan toelichting én coaching helpen om te voorkomen dat de blokkades zich terug gaan opstapelen.
 • Je stapt naar buiten met een zacht gevoel én evt. meer kennis over jouw energetisch lichaam.


RESERVEREN

Ik raad je aan de eerste keer Reiki te ervaren dmv. 3 sessies:


Sessie 1 = Je voelt je nog wat gespannen, je weet niet wat er gaat gebeuren. Je ondergaat de sessie omdat je weet dat je er deugd van zal hebben. Na de sessie voel je je lichter en zachter. Ik geef je tips mee én je behandelt jezelf thuis gedurende max. 21 dagen en bent hiermee dagelijks bewust van jouw heling.


Sessie 2 = +/- 3 weken later

Je hebt de start gezet met het helingswerk én je merkt dat er iets veranderd is, maar snel herval je terug in je oude gewoontes en patronen, die de blokkades terug laten opkomen. Je hebt meer vertrouwen in de energie en je bent nu klaar voor een heling op dieper niveau.


De 2e Reiki behandeling is een krachtigere behandeling, waarin we Chakra healing  gaan toepassen.


Sessie 3 = +/- 3 weken later

Je zal merken dat er een shift gebeurd is én je bent nu klaar voor een diepere laag verder in je helingsproces, met als resultaat: een diepe ontspanning.

REIKI HEALING 120'


Je hebt al ervaring met reiki, je voelt dat je nood hebt aan een moment voor jezelf én staat open voor chakra healing én intuïtieve guidance van Lindsay.


REIKI HEALING 90'


Je hebt al ervaring met reiki, je voelt dat je nood hebt aan een moment voor jezelf én staat open voor chakra healing door Lindsay.

REIKI 60'


Je hebt al ervaring met reiki, je hebt nood aan een moment voor jezelf zonder chakra healing of intuitieve guidance van Lindsay.Veel gestelde vragen:


 • Wat doe ik aan? Draag losse comfortabele kledij, best geen jeansbroek. Ben je iemand die snel koud heeft, brengt dan gerust een paar kousen én een trui mee, want het lichaam kan afkoelen wanneer je stil ligt.


 • Waar moet ik zijn? De reiki sessies gaan door in de Yogastudio van Lindsay, Kerkstraat 11 8210 Loppem. Parkeren is hier gratis in de straat.


 • Hoe kan ik me voorbereiden? Gelieve geen alcohol te nuttigen tot 24u ervoor, 2-3 uur voor de Reiki sessies geen zware maaltijd meer te nuttigen, zodat er geen energie verloren gaat naar de vertering. Drink de dag van je afspraak min. 8 glazen water om het energetisch proces te ondersteunen.
WAT MIJN KLANTEN ZEGGEN:

“Heel blij je te mogen ontmoeten lieve Lindsay. Ik heb een betere nachtrust ervaren, nieuwe inzichten en emoties die mogen loskomen. Bedankt”

Emmilie

“Ik voelde een warme gloed energie, ontspannen, er gebeurde echt iets. Dit alles gebeurde in een zeer warme sfeer met respect en een veilig gevoel.


Lindsay heeft hier echt een gave voor.”

Evie 

“Je voelt je direct op je gemak bij Lindsay door haar warmte, vriendelijkheid en gezelligheid. Lindsay nam de tijd om mij volledig tot rust te laten komen. Lindsay haar stem en energie vloeide door de ruimte, de muziek, de geuren, maakt het helemaal af. Ik kwam uit deze sessie met een zen gevoel.”

Neuza

“Het verbaasde me dat ik me zo ontspannen kon voelen. Ik ben rustiger, slaap nu de hele nacht door en heb het gevoel dat ik nu meer mag en kan loslaten.”

Sophie

“Vanmorgen maakte ik kennis met Reiki, een ervaring die ik moeilijk kan omschrijven, maar wel iedereen kan aanraden. Lindsay volgt haar hart en haar passies, die wijzen haar duidelijk de juiste richting uit. Dankjewel voor deze ervaring”

Sara

“Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar Reiki. Ik hoorde er altijd positieve over en ben er ook van overtuigd dat er energieblokkades kunnen ontstaan in ons lichaam. En reiki is een ideale manier om deze blokkades te erkennen en op te heffen.


Ik vond de Reiki sessie deze namiddag heel spannend en ontspannend. Ik was wat zenuwachtig maar dit veranderde snel door de aangename en lieve begeleiding van Lindsay.
Na de sessie voelde ik heel wat verlichting ter hoogte van mijn schouders en keel.
Lindsay nam uitgebreid de tijd voor en na de sessie om mijn gevoel te delen met haar.


Het is een geweldige madam"

Laetitia

Misschien is dit ook iets voor jou:

Voel je dat je meer wil weten over Reiki? Om zelf Reiki te kunnen toepassen bij jezelf of om te geven aan andere? Dan is een Reiki opleiding voor jou... 


Reiki kan jou eén je gezin helpen om innerlijke rust te ervaren.

Of het kan een mooie aanvulling zijn op jouw professioneel aanbod als Yogateacher, kinesist, therapeut of psycholoog.


Of ben je op zoek naar een zelfstandig bijberoep waar je je eigen uren bepaalt, van thuis uit kan doen of zelfs bij de klant thuis zodat je geen ruimte nodig hebt?


De gehele opleiding bestaat uit drie onderdelen, waarin je telkens wat dieper gaat in de materie. Je kiest zelf of je het hele traject wilt doorlopen of stoppen na Level 1 als je enkel jezelf én je dichte kring wenst te kunnen behandelen.

Level 2 om andere te gaan behandelen, alsook op afstand te leren werken.


Alsook kan ik je begeleiden om professioneel te starten.Wil je je verdiepen in reiki én een weekend weg gaan?

Dan is het Reiki Weekend Retreat voor jou...


Een weekend vol rust, ontspanning, heling én ontvangen van spirituele levensenergie. Ontsnap even van de drukte, ga even een weekend weg om terug te gaan naar innerlijke rust, ontspanning én heling op diep niveau.


Dit weekend is er voor speciaal voor jou om je te helpen ontspannen, afstand te nemen én om contact te maken met spirituele levensenergie.


Dompel jezelf onder in de bijzondere wereld van natuurlijke genezing: Reiki, Meditatie én de natuur.


Het Weekend Retreat gaat door in België, op 1 uur rijden van Brugge, richting Nederlandse Grens.