Over Lindsay

LINDSAY GILIS

Geboren op 28 september 1984. Als kind hielde ik me altijd in stilte bezig, ik was graag alleen en in mijn eigen wereldje. Ik voelde vaak dat ik anders was, meer rust en stilte nodig had. Maar wanneer muziek begon te spelen, kon ik niet stilzitten, dansen is mijn uitlaatklep. Daar word ik gelukkig van.


Als tiener moest ik een studierichting kiezen, maar ik kon zo moeilijk een keuze maken. 'Doe iets wat je leuk vindt' zei mijn mama. Ik begon zo aan de studies "schoonheidszorgen" want ik heb iets met mooie dingen, schoonheid en het lichaam was wel iets waar ik meer over wou weten. Eens van de schoolbanken startte ik al in bijberoep met pedicure en manicure aan huis, maar dat bleef niet lang duren want ik wou de wereld ontdekken. 

Ik dacht 'Toerisme' te gaan studeren, maar dat duurde me dan weer iets te lang, dus ging ik direct gaan werken voor Jetair (nu TUI). Ik werkte 6 maand  als hotel animator op Ibiza. Ik gaf daar lessen in Aerobic, Aquagym & allerlei dans/show animaties en werd toen al verliefd op het magische eiland.Daarna deed ik ervaring op als hostess, promo-girl en sales promotor voor vele bedrijven en bekende merken.Ik ging gaan samenwonen en zo kwamen er enkele kilo's bij. Toen er tegen me gezegd werd: 'Proficiat, voor wanneer is het?' Voelde ik me slecht, aangevallen want ik was helemaal niet zwanger... ik was gewoon wat verdikt.

Samen met mijn mama startte we in 2006 een damesboetiek op de bekende Lippenslaan in Knokke. 


In 2009 veranderde heel mijn leven compleet, mijn toenmalige vriend kwam in zijn slaap ter overlijden. Een natuurlijke dood: hartaderbreuk. Van de ene dag op de andere was alles wat ik dacht te hebben, compleet weg. Alsook mijn levensvreugde, mijn doel en de zin in het leven was verdwenen. 


Ik zakte in elkaar, wist even niet meer waar naartoe in mijn leven en ik viel in het zwarte gat.


Een depressie en allerlei negatieve ervaringen als gevolg. Ik besefte dat dit zo niet verder kon en ging op zoek naar een oplossing.
WAT WIL JE DAN WEL?

Op dat moment was de ZUMBA hype volop aan de gang in België en ging ik terug gaan dansen, dat wat ik als kind altijd zo graag deed.  "Ik wou me goed voelen in mijn hoofd en in mijn lichaam", geen zware gedachten meer, niet meer die slachtofferrol opnemen en gewoon genieten van het leven. 


Het boek 'The Secret' bracht bij mij de eerste stappen naar verandering met "De wet van aantrekking". Stap voor stap kwam ik zo weer dichter bij mezelf.


Toeval bestaat niet, maar er was op dat moment een vacature als 'Onthaal medewerker' in een Fitness Club. Als sollicitatie mocht ik meedoen met de Zumba les.


Al snel werd ik gepromoveerd tot Club Manager en later tot Regio Manager.  Al gaandeweg deed ik zo ervaring op in het organiseren van ..., als Personal Trainer, Groepsles Instructeur en ook als voedingscoach. In die periode leerde ik daar ook mijn man, Michel, kennen. 


De fitness sector veranderde naar lage prijzen en minder service. Ik miste de persoonlijke begeleiding en het contact met de klant. Ik besloot om als freelancer lesgever te werken en dit te combineren met een part-time job in de verkoop.MAAR DAT DUURDE NIET LANG

Het was een lange tijd mijn droom om een Yoga Retreat te organiseren op IBIZA. Deze droom kwam in september 2021 helemaal uit en ik heb enorm genoten van die week. Voor mij voelt dit echt als een beloning: jaarlijks een week mogen werken op het magische eiland. Voor mij voelt dit steeds als thuiskomen. 


Vanaf nu aan kan ik dus beginnen werken aan mijn volgende droom.Zie het, voel het, en geloof het in je hart dat je het kan. Yess, you can!

Al gaandeweg zocht ik naar een thuis met ruimte om mijn eigen ding te gaan doen.


Ondertussen is  een intieme en vrouwvriendelijke studio ontstaan waar ik dames begeleid naar zich goed voelen in hoofd en lichaam, zodat zij terug kunnen gaan stralen. Hier kan jij je 'me time' moment nemen, vol liefde, rust en positieve energie.


Tijdens de lockdown werkte ik aan een online platform waarmee ik me dus niet meer hoef te beperken tot mijn omgeving en intieme studio, maar kom ik gewoon naar jou toe. Als jij op vakantie gaat, kom ik gewoon met je mee... Wanneer je te ver woont, kom ik naar jou toe. Zo volgde onlangs een trouwe klant, mijn lessen vanuit Curaçao, hoe tof is dat!


Als ik dames zie veranderen, hen zie openbloeien en complimenten krijg zoals: “Zonder jou had ik dit niet kunnen doen.” “Bedankt voor je steun!” “Ik voel me zoveel beter nu!”, dan gaat mijn hartje sneller slaan. Dan krijg ik het warm en komt er een traan in mijn ogen en een smile op mijn snoet. Dat geeft mij zoveel voldoening.


Ik doe dit echt allemaal vanuit een diepe verlangen om de vrouwen in de wereld te 'herstellen' naar hun innerlijke kracht en zachtheid. Alles begint bij jezelf en dat straal je uit naar je cirkel rondom je.


Welkom in mijn cirkel, lieve vrouw!


Als je me echt wil leren kennen, weet dan dat ik:

> Getrouwd ben met Michel op 28.08.21

> Heerlijk vind om van thuis uit in yogapants te werken> Hou van Ibiza en zijn Bohemian Vibes

> Graag op reis ga maar ook heel graag thuis ben


> Geen kinderen heb maar wel een hondje: Frulo

> Flexitariër ben maar las ook regelmatig no-meat dagen in> Mijn lievelingskleur roze is

> Hoogsensitief ben

en last but not least:

dat wij genieten van het leven en van elkaar. En dat gun ik jou ook...

Leef je mooiste leven en onthou dit:

"Het geloof in jezelf is je grootste kracht ! "

~Michael Pilarczyck - Dansen in de hemel ~


OPLEIDINGEN

Schoonheidszorgen - Pihs Gent

Animator - Jetair

Physical Coaching Academy - Essentials of Healthy Nutrition

Master Your Mindset Academy by Michael Pilarczyck

200 uur Yoga Teacher Training By Joachim Meire Approved by Yoga Alliance 

Pop Pilates Certified by Cassey Ho from Blogilates.com

FastforwardAmy Business Coaching

De wet Van Aantrekking - Kim Munnecom

Ho’oponopono Vital Succes Academy

House Of Deeprelax Teacher Training

Reiki I & II - A Touch Of

Tantra Immersion - Innercamp

Wild Woman - Rachel Pringle

Tantra Sensuality - Psalm Isadora

Mentorship Shamanism, Whomb Healing & Breathwork  - Blissfinderz


SOCIALE MEDIA