Over Lindsay

OVER LINDSAY


Lindsay Gilis begeleid dames naar een zachter én lichter leven door de verbinding met zichzelf te herstellen.


In haar intieme én vrouwvriendelijk studio,

met groepssessies, persoonlijke coaching, retreats én met haar online cursussen creëert ze tijd én ruimte voor jou, om jezelf te gaan helen van oude pijnen, ont-doen van alles wat je niet bent, ont-moeten van jezelf én je innerlijke kracht te gaan her-ontdekken.


Zo kan jij leven vanuit je vrouwelijke kracht: buikgevoel én intuïtie, dat wat je een lichter, zachter, ontspannend gevoel én stralendere blik geeft.


Shine your light!


De liefde voor zowel de stilte als muziek, de schoonheid én het fascinerende van het menselijk lichaam begon bij haar al als kind. Geboren op 28 september 1984, een Weegschaal: op zoek naar balans én evenwicht.


De Weegschaal houdt van: mooie dingen, rechtvaardigheid, harmonie, vriendelijkheid, de vrije natuur


Als kind hielde ik me altijd in stilte bezig, ik was graag alleen én in mijn eigen wereldje. Ik voelde vaak dat ik anders was, meer rust en stilte nodig had. Dat heeft zeker iets te maken met het verlies van mijn vader op

2-jarige leeftijd.


Maar wanneer muziek begon te spelen, kon ik niet stilzitten, dansen was én is nog steeds mijn uitlaatklep.

Als tiener moest ik een studierichting kiezen, maar ik kon zo moeilijk een keuze maken. 'Doe iets wat je leuk vindt' zei mijn mama. Ik begon zo aan de studies "schoonheidszorgen" want ik heb iets met mooie dingen, schoonheid en het lichaam was wel iets waar ik meer over wou weten. Eens van de schoolbanken startte ik in bijberoep met pedicure en manicure aan huis, maar dat bleef niet lang duren want ik wou de wereld ontdekken. 

Ik dacht 'Toerisme' te gaan studeren, maar dat duurde me dan weer iets te lang, dus ging ik direct gaan werken voor Jetair (nu TUI). Ik werkte 6 maand  als hotel animator op Ibiza. Ik gaf daar lessen in Aerobic, Aquagym & allerlei dans/show animaties en werd toen al verliefd op het magische eiland.Daarna deed ik ervaring op als hostess, promo-girl en sales promotor voor vele bedrijven en bekende merken.Ik ging gaan samenwonen en zo kwamen er enkele kilo's bij. Toen er tegen me gezegd werd: 'Proficiat, voor wanneer is het?' Voelde ik me slecht, aangevallen want ik was helemaal niet zwanger... ik was gewoon wat verdikt.

Samen met mijn mama startte we in 2006 een damesboetiek op de bekende Lippenslaan in Knokke. 


In 2009 veranderde heel mijn leven compleet, mijn toenmalige vriend kwam in zijn slaap ter overlijden. Een natuurlijke dood: hartaderbreuk. Van de ene dag op de andere was alles wat ik dacht te hebben, compleet weg. Alsook mijn levensvreugde, mijn doel en de zin in het leven was verdwenen. 


Ik zakte in elkaar, wist even niet meer waar naartoe in mijn leven en ik viel in het zwarte gat.


Een depressie en allerlei negatieve ervaringen als gevolg. Ik besefte dat dit zo niet verder kon en ging op zoek naar een oplossing.
WAT WIL JE DAN WEL?

Op dat moment was de ZUMBA hype volop aan de gang in België en ging ik terug gaan dansen, dat wat ik als kind altijd zo graag deed.  "Ik wou me goed voelen in mijn hoofd en in mijn lichaam", geen zware gedachten meer, niet meer die slachtofferrol opnemen en gewoon genieten van het leven. 


Het boek 'The Secret' bracht bij mij de eerste stappen naar verandering met "De wet van aantrekking". Stap voor stap kwam ik zo weer dichter bij mezelf.


Toeval bestaat niet, maar er was op dat moment een vacature als 'Onthaal medewerker' in een Fitness Club. Als sollicitatie mocht ik meedoen met de Zumba les.


Al snel werd ik gepromoveerd tot Club Manager en later tot Regio Manager.  Al gaandeweg deed ik zo ervaring op in het organiseren van ..., als Personal Trainer, Groepsles Instructeur en ook als voedingscoach.


In bijberoep begon ik als danseres bij de bekende 80 & 90's new-beat groep: "The Confetti's". In het dansen ben ik een vrije vogel én daar word ik oprecht gelukkig van.


Ik begon mezelf dus te helen van oude pijnen én mijn buikgevoel én intuïtie te volgen.


In die periode leerde ik dan ook mijn man, Michel, kennen én ondertussen zijn we gelukkig getrouwd. 

Een hele mooie tijd in mijn leven maar...

De fitness sector veranderde naar lage prijzen én minder service.

Ik miste de persoonlijke begeleiding én het contact met de klant. ik voelde dat er iets mocht veranderen.


Ik besloot om als freelancer te gaan werken in verschillende fitness-centra, ik gaf allerlei groepslessen in Knokke, Brugge, Tielt én zelfs tot in Kortrijk. Ik probeerde dit combineren met een part-time job in de verkoop.


Al gaandeweg zocht ik naar een 'thuis' met een polyvalente ruimte om mijn eigen ding te gaan doen.


Zo is mijn intieme én vrouwvriendelijke studio ontstaan waar ik dames begeleid naar zich goed voelen in hoofd en lichaam, zodat zij terug kunnen gaan stralen. Hier kan jij je 'me time' moment nemen, vol liefde, rust en positieve energie.


Tijdens de lockdown werkte ik aan een online platform waarmee ik me dus niet meer hoef te beperken tot mijn omgeving en intieme studio, maar kom ik gewoon naar jou toe. Als jij op vakantie gaat, kom ik gewoon met je mee... Wanneer je te ver woont, kom ik naar jou toe. Zo volgde onlangs een trouwe klant, mijn lessen vanuit Curaçao, hoe tof is dat!


Als ik dames zie veranderen, hen zie openbloeien en complimenten krijg zoals: “Zonder jou had ik dit niet kunnen doen.” “Bedankt voor je steun!” “Ik voel me zoveel beter nu!”, dan gaat mijn hartje sneller slaan. Dan krijg ik het warm en komt er een traan in mijn ogen en een smile op mijn snoet.


Dat geeft mij zoveel voldoening.

Ik doe dit echt allemaal vanuit een diep verlangen om de vrouwen in de wereld te 'herstellen' naar hun innerlijke kracht en vrouwelijke zachtheid. Alles begint bij jezelf én dat straal je uit naar je cirkel rondom je.


Welkom in mijn cirkel, lieve vrouw!

Het was een lange tijd mijn droom om een Retreat te organiseren op IBIZA. Deze droom kwam in september 2021 helemaal uit én ik heb enorm genoten van die week.


Voor mij voelt dit echt als een beloning: jaarlijks een week mogen werken op het magische eiland. Voor mij voelt dit steeds als thuiskomen. 


Vanaf nu aan kan ik dus beginnen werken aan mijn volgende droom: meer mijn werk doen, gecombineerd met reizen. Dit ga ik doen door meer retreats te hosten per jaar of als Teacher in iemand anders zijn retreat én meer vrije tijd te nemen met mijn man én reizen in onze campervan.Zie het, voel het én geloof het in je hart dat je het kan.

Yess, you can!!!

Als je me echt wil leren kennen, weet dan dat ik:

> Getrouwd ben met Michel op 28.08.21

> Heerlijk vind om van thuis uit in yogapants te werken> Hou van Ibiza en zijn Bohemian Vibes

> Graag op reis ga maar ook heel graag thuis ben

> Een avontuurlijk kantje heb  

> Graag in de bergen ben om "Via Ferrata" te klimmen.

> Geen kinderen heb maar wel een hondje: Frulo

> Flexitariër ben maar las ook regelmatig no-meat dagen in> Mijn lievelingskleur roze is

> Hoogsensitief ben

en last but not least:

Dat wij genieten van het leven én van elkaar.

En dat ... gun ik jou ook.


Leef je mooiste leven en onthou dit:

"Het geloof in jezelf is je grootste kracht ! "

~Michael Pilarczyck - Dansen in de hemel ~


OPLEIDINGEN

* Schoonheidszorgen - Pihs Gent

* Animator - Jetair

* Physical Coaching Academy - Essentials of Healthy Nutrition

* Master Your Mindset Academy by Michael Pilarczyck

* 200 uur Yoga Teacher Training By Joachim Meire Approved by Yoga Alliance 

*Pop Pilates Certified by Cassey Ho from Blogilates.com

* FastforwardAmy Business Coaching

* De wet Van Aantrekking - Kim Munnecom

* Ho’oponopono Vital Succes Academy

* House Of Deeprelax Teacher Training

* Reiki I & II - A Touch Of

* Tantra Immersion - Innercamp

* Wild Woman - Rachel Pringle

* Tantra Sensuality - Psalm Isadora

* Mentorship Shamanism, Whomb Healing & Breathwork  - Blissfinderz

* Wisdom of Trauma - Dr. Gabor Maté

Voel je dat je Lindsay als coach wil?

Of wil je Lindsay benaderen voor een interview, een samenwerking of als teacher in jouw retreat?


Neem contact met haar op via info@lindsaygilis.com.


SOCIALE MEDIA