Over Lindsay

Hoi ! Ik ben Lindsay

Mijn verhaal begint in 1984 


Ik ben opgegroeid in een zelfstandige familie en ken de voor- en nadelen van zelfstandig zijn. Na mijn studies schoonheidszorgen wist ik dat ik geen schoonheidspecialiste ging worden. Ik wou iets met reizen gaan doen ! Ik vertrok met Jetair voor 6 maand als hotelanimator naar Ibiza.


Toen ging ik samen met mijn mama een eigen kledingzaak openen. Wegens gezondheidsklachten van mijn moeder en het overlijden van mijn toenmalige vriend, besloten we de zaak over te laten.


Ik was mezelf toen helemaal kwijt, zowel mijn werk en relatie. Hierdoor kwam er een rare periode in mijn leven die ik doorsparteld heb door dag per dag te nemen en te groeien naar wie ik nu ben, maar ik luisterde niet altijd naar wat ik echt wou. Ik botste op situatie's waarin ik niet wou terecht komen en vroeg me vaak af... WAAROM ?! moet dit mij gebeuren.November 2010


Ik dans heel graag en mijn interesse in gezondheid, bewegen en dansen,

leidde me tot de volgende job: " Fitness Instructor / Zumba instructor "


Ik ging me hierbij verder verdiepen in voeding want ik merkte door zo veel te sporten dat ik mijn lichaam uitputte ipv meer energie te krijgen. Ik ging me verdiepen in wat voeding doet met je lichaam. Ik volgde opleidingen, las boeken en ging zelf gaan uittesten. Ik verloor 8 kg !


In deze job groeide ik door naar Regiomanager van een bekende fitness keten in België.

Daarin botste ik op een baas die me "een dure vogel" noemde, maar weer ook op mijn eigen limieten en belande in een burn-out !


Oktober 2013


In die burn-out kwam ik YOGA tegen, of zeg maar Joachim Meire, mijn Yoga teacher. Ik zette de nodige stappen in de yoga filosofie. Ik legde mijn focus naar mijn mindset, elke dag opnieuw positief zijn en elke dag opnieuw bewust leven. Ik liet belemmerende overtuigingen en trauma's los tijdens een Yoga Retreat in Ibiza.


Zo leerde ik te luisteren naar mezelf en vond ik de kracht om stappen te zetten naar mijn droomleven. Ibiza is dus niet enkel de plaats waar ik in 2003 gewerkt en gewoond heb als animator maar waar ik ook een transformatie ben doorgegaan. Daarom is het mijn droom om een Yoga vakantie naar Ibiza te organiseren.


November 2016


Ik voelde in alles in mijn lichaam dat een gewone 9-5 job in loondienst niets voor mij ging worden. Ik heb vaak nood aan rust, ik ben graag alleen en voel snel aan wanneer ik negatieve energie rond me heen voel. 


Parttime werken zou voor mij de ideale oplossing geweest zijn, maar financiëel kon ik dat toen niet aan want ik had dromen ! Toen ik hoorde over " Partime werken & fulltime inkomen  ", ging mijn belletje rinkelen en kwam ik in contact met netwerkmarketing. Ik bouwde zo aan een extra inkomen en hierdoor durfde ik 3 jaar geleden de stap zetten om zelfstandige in bijberoep te worden .


Ik verliet mijn fulltime job in de fitness en deed de opleiding Yoga Teacher want ik wou iets gaan doen met meditatie en Yoga. Dat wat mij zo geholpen heeft!200h Yoga Alliance

Teacher Training

Joachim Meire 

Juli 2017


Mijn eigen zaak krijgt vorm: Lindsaygilis.com ontstaat !


Ik noem mezelf health & lifestyle coach want ik help dames richting een slanker, fitter en energieker lichaam. Maar ik ben meer dan dat ... Yoga, Pilates & meditatie Trainer, kortom ik ben multi-passioneel.Naast de groepslessen, geef ik ook persoonlijke begeleiding om je te helpen via zelfliefde balans te creëren tussen je hoofd en lichaam. Dit doe ik zowel in mijn studio als online, omdat ik hooggevoelig ben, veel nood heb aan rust en stilte werk ik ook online. Van thuis uit zodat ik geen energie moet steken in verplaatsingen, in onnodige tijd verspelen en volledig mezelf mag zijn.
Als je me echt wil leren kennen, weet dan dat ik:


> Verloofd ben met Michel in Stockholm

> Geen kinderen heb maar wel een hondje: Frulo

> Aloë Vera fan ben

> Alleen nog schoonheidproducten koop van Forever Living Products

> Hou van Ibiza en zijn Bohemian Vibes

> Hou van alles wat bloemig en roze is

> Graag op reis ga maar ook heel graag thuis ben

> Heerlijk vind om van thuis uit in yogapants te werken

> Flexitariër ben maar las ook regelmatig no-meat dagen in

> Hoogsensitief ben

> Spiritueel ben

> Geloof in de wet van aantrekking


en last but not least:

> dat wij genieten van het leven en van elkaar. En dat gun ik jou ook !


Leef je mooiste leven en onthou :

"Het geloof in jezelf is je grootste kracht ! "
BLOG                                                                                   ONLINE CURSUS                                                            LINKS

Copyright © 2020 - All Rights Reserved - Linson Bvba
Algemene voorwaarden | Privacy Policy | BTW: BE0872952686

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren