Engelensignalen

Wat zijn engelensignalen én wat betekenen ze?

Beschermengelen zijn liefdevolle wezens die vibreren op een andere frequentie én daarom niet zichtbaar zijn in deze wereld. Ze zijn er om je te helpen het juiste pad te bewandelen.

Om je bewust te worden van de aanwezigheid van beschermengelen kun je letten op deze 5 tekenen. Ze lijken klein en onbelangrijk, maar als je ze toelaat en omarmt, voel je je gezien en gesterkt in je diepste essentie…

🪶Veren: Engelen laten graag veren achter om je te herinneren aan hun aanwezigheid en het feit dat ze over je waken. Ze sturen je universele liefde.

💰Muntjes: jij kan een steuntje in de rug gebruiken zowel emotioneel, financieel als spiritueel wordt je gesteund door de beschermengel.

🌈Een regenboog herinnert je er aan dat we niet alleen zijn. De spirit van pachamama, moeder natuur, is bij je.

☁️Wolken... Heb jij al eens een beeld gezien in de wolken? Denk aan bloemen, een hart of zelfs vleugels? Veel mensen kijken intuïtief naar de hemel als ze de behoefte hebben verbinding te maken met hun spirituele gidsen. Zie de lucht als een bruggetje tussen de fysieke en spirituele wereld.

🔢Cijfers... Of course de synchronisatie van de cijfers! Je kijkt op de klok en het is 11:11. Aan de kassa betaal je 22,22€ of de nummerplaat voor je eindigt op 444. Elk cijfercombinatie heeft weer zijn betekenis!

Dit zijn maar enkele voorbeelden van engelen signalen, er zijn er nog zovele meer...

IK ZIE DAT NOOIT!

Wanneer jij nooit zo'n engelen signalen ziet, is dat een teken dat je je zelfbewustzijn mag gaan vergroten.


De kans is groot dat jij een 'wandelend hoofd' bent. Je maakt je altijd zorgen om de toekomst, het verleden is nog veel aanwezig in je hoofd én zo beperkt het je om te leven in het moment én te zien wat er te zien is. 


Wanneer jij bewuster gaat leven, leef je meer in het moment, stop je met zorgen te maken want je vertrouwt op het universum. Doe je aan innerlijk werk om de trauma's uit het verleden te verwerken want je voelt dat jij hier bent om een reden:


"Om de 'cycle breaker' te zijn van het generationeel trauma in de familielijn."


Nicole LePera definieert in haar boek "How to do the work" cycle breaking als het proces van bewustwording en verandering rondom beperkende delen van je ‘programmering’.


Je neemt bekende gewoonten en patronen onder de loep waarvan je merkt dat ze je in je leven tegenwerken. In de meeste gevallen zijn deze ontstaan in je familie van herkomst.


Je ouders dragen in zekere mate een belemmerende programmering met zich mee, die zij weer van eerdere generaties hebben doorgekregen én doorgeven aan jou.


Deze kun jij op jouw beurt weer meegeven aan jouw kinderen, enzovoort. Dat is de cyclus waar LePera naar refereert.


BE THE CYCLE BREAKER

Deze patronen onder de loep nemen is 1 van de methodes die ik gebruik in mijn RESET traject.


Als jij je hierin herkent, én er iets wil aan gaan veranderen, "De cycle breaker zijn in jouw generatie".


Neem dan nu contact met me op.

Stuur een mail of boek direct je intakegesprek.