Favoriete kookboeken

Mijn 7 favoriete kookboeken

Kookboeken, ze schieten als paddenstoelen uit de grond, zelfs BV brengen kookboeken uit. Niet alleen een mooie extra inkomsten voor hen, maar vooral veel inspiratie voor ons. Ik ben verliefd op kookboeken met mooie foto's! De gerechten die erin staan zijn me vaak te complex, te moeilijk, te veel ingrediënten of vragen me te veel tijd. Maar ik haal er altijd wel inspiratie uit en maak er dan mijn versie van.


Er staat ook altijd een kookboek open op mijn keukeneiland. Op dit moment is dat het boek EIVISSA FOOD. Een kookboek met de beste eetadressen van het eiland Ibiza. Elk restaurant geeft zijn recept mee in dit boek. Dat boek doet me elke dag wegdromen bij mijn favoriete eiland 'Ibiza'. Wist je dat Ibiza in het Spaans wordt uitgesproken als EIVISSA? Dit zijn mijn favoriete kookboeken 

"Keto" is een eetstijl waarbij je lichaam een natuurlijke vetverbrander wordt. Je eet voornamelijk eiwitten en gezonde vetten.

'Steffie Vertriest' vind ik een zeer leuke dame, ze houdt net zoals ik van Yoga & Ibiza. Haar makkelijke gerechten tover je zo op tafel.

Meer energie krijgen door beter te eten. Ja, dat wil ik! Jij toch ook? Haar 'powerballs' zijn mijn favoriete tussendoortjes.

Dit boekt bewijst dat een

plantaardige keuken creatief, superlekker, snel én gezond kan zijn. Bijna alle recepten gluten- en lactosevrij en bevatten ze geen geraffineerde suikers. 

Samen met VTM is Sandra Bekkari een bekend gezicht geworden. Ze maakt in een handomdraai van een klassieke gerecht een gezonde variatie. Haar 'Vol-au-vent is zo mijn favoriet.

Ook dit boek heeft hele mooie foto's, waar zijn deze getrokken? In Ibiza natuurlijk ;-) Niet alleen daarom maar ook voor haar smoothies kocht ik dit boek ;-)

Wat is jouw favoriete kookboek?


Laat het me weten en toon een foto op je sociale media! Tag mij met @lindsaygilis