Kookboeken Detox

WELKE KOOKBOEKEN KAN IK GEBRUIKEN TER INSPIRATIE TIJDENS DE DETOX ?

Je gaat aan de slag met de 9 dagen detox kuur en je wil inspiratie opdoen voor je weekmenu voor te bereiden? Ik deel je graag mijn 6 favoriete kookboeken die je kan gebruiken tijdens je detox.Ohja, Als je graag het boek koopt, klik je dan even op de link hier op deze pagina die je leidt naar bol.com. Ja, ik krijg dan van Bol.com een kleine commissie.Lily is een Britse Chef-kok die de DETOX KITCHEN oprichtte in 2012. Een uniek bezorgingsdienst met verse en gezonde recepten zonder tarwe, zuivel en geraffineerde suiker. Deze recepten deelt ze in haar boeken.

Frisse start van Martha Stewart is het kookboek voor iedereen die een kleine reboot nodig heeft. Met praktische informatie en lekkere recepten voor een gezond, 'clean', vrijwel plantaardig en voedzaam menu. Martha Stewart laat, juist ook aan de normale man of vrouw, zien hoe je je gezond, fit en energiek kan voelen, fysiek en mentaal. De complete go-to guide voor een energyboost zodat je je op je allerbest voelt!


Dit boek is een handleiding voor het maken van groene smoothies . 70 recepten voor zuivelvrije groene smoothies, bestaand uit groente, fruit en kruiden.


De recepten met groente uit Veg! zijn een megasucces. En nu is er dan ook een speciale, kleine Veg! - 224 pagina's met recepten met groente in de hoofdrol.


Niet alleen voor de vegetariër, maar voor iedereen die wat meer wil afwisselen met groenten is dit een boek vol inspiratie.


C9 CLEANSING PROGRAM 

9 DAGEN JE LICHAAM ZUIVEREN

Kickstart je healthy lifestyle met dit 9 daagse zuiveringsprogramma op plantaardige basis. 


Incl. mijn online begeleiding, recepten en bijhorende detox Yoga sessies.