Mindset boeken

WELKE BOEKEN KAN IK LEZEN OM MIJN MINDSET TE VERBETEREN ?

Boeken lezen.... Het geeft je ontspanning, maar ook veel wijsheid. Een boek vertelt je wat anderen je niet durven zeggen. Elke dag 5 bladzijdes lezen helpt je persoonlijke ontwikkeling en zo wordt je een beter mens. Voor jezelf, je omgeving en je geliefden.  Mijn boekenkast staat vol met allerlei soorten boeken maar deze 3 zijn mijn favoriete boeken die dieper ingaan op 'Hoe je je mindset kan verbeteren!'


Veel leesplezier! Ohja, Als je graag een boek aankoopt, dan doe je me een plezier om via deze link het boek te kopen. Ik wordt daarvoor beloond door bol.com met een kleine commissie.

Master Your Mindset - Michael Pilarczyk


Dit boek gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes.

Napoleon Hill - Think and Grow Rich"Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt"


The subtle art of not giving a F*ck - Mark Manson.


Mark Manson geeft je de tools om te kiezen waar jij om geeft, en dus ook waar je niet om geeft. Dat idee omarmen werkt bevrijdend.

Humoristisch en vol goede grappen, maar bovenal ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.HAPPY LIFE 365 - Kelly Weekers


Kelly laat in simpele stappen zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijkse geluksgevoel. Aan de hand van thema's als zelfvertrouwen, gezondheid, vriendschap, werk, social media en relaties leer je op een simpele en effectieve manier anders om te gaan met negativiteit, stress en piekeren.

 Veel leesplezier, als je aan't lezen bent, tag je me dan even in je insta stories met @lindsaygilis ? Thanks !

Download je gratis 'Rust in je hoofd- Meditatie'

    Ik stuur je geen spam. Je kan altijd uitschrijven.

    Powered By ConvertKit