Breathwork

Breathwork - Ademreis

Ademwerk helpt bij:


* Loslaten van angst door stressgerelateerde symptomen 


* Bevrijding van belemmerende gedachten


* Verruimen van het bewustzijn


* Vermindering van chronische pijn


* Lichamelijke ongemakken


* Kalmeren van het zenuwstelsel


* Slapeloosheid


Ademwerk opent je voor een nieuwe stroom van levensenergie die je creativiteit boost; terwijl je je innerlijke criticus tot rust brengt.


Dat wat eerst niet duidelijk was, wordt helder.

Dat wat eerst zo zwaar woog, is nu lichter.
Tijdens een breathwork sessie gaan we samen in een rustige en liefdevolle omgeving naar een diepere laag van jezelf. 


Je maakt een ademreis naar het onbewuste deel van je zijn.WAT MAG JE VERWACHTEN TIJDENS EEN BREATHWORK SESSIE?Je ligt op een Yoga mat, ondersteun door een kussen en de ogen bedekt. Het enige wat jij hoeft te doen is ontspannen en ademen. Al de rest gaan vanzelf, hoe bizar dat ook klinkt.


Ik begeleid je ademhaling sessie dmv. het energetische veld te openen. Ik gebruik mijn stem, begeleide muziek en muziekinstrumenten voor een diepere ervaring. Tijdens de sessie kan het ook zijn dat ik energiewerk en Reiki toepas indien ik voel dat jouw lichaam dat nodig heeft.


Een breathwork sessie kan ontspannend zijn, maar kan ook 'werken' zijn, het noemt dan ook ademwerk. Je kan warmte of koude voelen, tintelingen of verkrampingen. Het kan zijn dat je kleuren of beelden ziet, bewegingen gaat maken, alles is toegelaten. Bepaalde muziek kan ook iets triggeren in jou waardoor je verdriet, woede, of frustratie voelt. Misschien komt er ook energie los adhv. tranen, zuchten of geluid. Alles kan en alles mag.


In een breathwork sessie krijg je de kans om vastzittende emoties te verwerken of inzichten ervaren. Dingen waar je zelfs niet van wist dat die er zaten, komen aan het licht.


De ademreis zelf duurt ongeveer een uur tot 1u15, vooraf nemen we de tijd om de intentie te zetten én de sacred space te openen. Nadien nemen we de tijd om terug te landen in het hier en nu. Met een tasje thee; water én versnapering kan je nadien evt. je ervaring delen, vragen stellen en tot inzicht komen.

Persoonlijk of in groep?


Beide zijn mogelijk.


In groep is de ervaring nog sterker,

maar voel je je misschien geremd, of nét niet.


Voel voor jezelf wat jij wil. 
Waar hou ik rekening mee?


Ik raad je aan om ten laatste 3 uur voor de sessie een maaltijd te nuttigen. Gelieve dus geen zware maaltijd of alcohol te nuttigen 3 uur voor de breathwork sessie, want dit zal je ervaring belemmeren.

Wat doe ik aan?


Losse comfortabele kledij in laagjes

Neem evt. een paar kousen en een trui mee.

Je lichaam kan zowel afkoelen als opwarmen.

Wat is de investering?


Groepsessie = 49€ 


Een groepsessie is ongeveer 2,5u &

incl water, thee én versnaperingen.


Persoonlijke sessie = 119€


Een persoonlijke sessie is 2u &

incl water, thee én versnaperingen.
Boek nu je persoonlijke sessie in

Neem je agenda erbij, klik op 'maak je afspraak' en bekijk via mijn online agenda, wanneer er een plaats vrij is. Je kan deze dan makkelijk zelf inplannen.

Volgende groepsessie

gaat door op:


donderdag 5 september '24