Meditatie avond

MEDITATIE AVOND

Mediteren is een innerlijk proces waarmee je je bewustzijn vergroot én even loskomt van alles rondom je. Je observeert gewaarwording, de gedachten die je hebt én laat ze voorbijgaan zoals wolken. Je hecht er geen emotionele waarde aan. Je observeert ze alleen.


Het is ook een hele goede manier om stress te gaan reguleren, zodat deze niet de overhand neemt in het lichaam.


Vele mensen proberen meditatie, maar stoppen ermee omdat ze opmerken dat het hoofd niet stil staat. Dat is het nu net! Meditatie helpt eerst voor het waarnemen van de gedachten, zodat deze erkend worden. Pas nadien komt de rust én dan de inspirerende gedachten. 


In de meditatieavond neem ik je mee in verschillende vormen van mediteren, want mediteren hoeft niet altijd zitten in lotus houding te zijn.


Ik wil je hiermee laten kennismaken met jouw innerlijke wijsheid, kracht én focus zodat jij makkelijker met moeilijke momenten om kan in dit leven.MEER INFO


👉 Waar & wanneer?

De volgende meditatieavond gaat door op:


donderdag 11 juli '24

donderdag 8 augustus '24

donderdag 12 september '24


Telkens om 19:00 - 21:00


In Lindsay's Yogastudio, Kerkstraat 11 8210 Loppem.


Hier zijn de plaatsen beperkt tot 8 dames én kan je gebruik maken van de voorziene Yogamatten, kussens, dekentjes én oogmaskers.👉 Wat is de prijs?


Een losse meditatieavond is 35€ voor 2 uur incl thee

of 2 beurten van je 10 beurtenkaart.


Een 10 beurtenkaart is geldig voor alle groepssessies, 15€/beurt (150€)


Je reserveert je plaats via de online agenda én je hebt tot 24u voor de afspraak gratis annulatie. Bij annulatie de dag zelf, wordt de beurt aangerekend.


Betalen kan via de roze "koop nu" knop, ter plaatse cash/ met Payconiq of op voorhand via overschrijving.10 BEURTENKAART


15

per beurtDeze kaart is geldig voor alle groepsessies in de studio én

blijft 6 maand geldig.

👉 Kan ik eens komen proberen?


Jazeker, elke sessie is toegankelijk voor beginners. Je hoeft enkel jouw plaats te reserveren via de online agenda.


👉 Kan je niet meer reserveren?


Dan is de les volzet. Daar de plaatsen beperkt zijn tot 8 dames, zijn deze snel volzet. Je kan de dag zelf de agenda nogmaals checken, want vaak komt er de dag zelf terug plaatsen vrij door annulaties. Je kan ook op de wachtlijst komen, zo krijg jij als eerste een sms als er een plaats vrijkomt.


Zet je op de wachtlijst door me te mailen: info@lindsaygilis.com.

WAT ANDEREN ZEGGEN ....

Lindsay haar stem is zacht en ontspannend. Vanaf het moment dat je binnenstapt voel je de rust zo over je heen vallen. Zalige avond!  ~ Anneke

Ik ben super ontspannen en heb geslapen als een roosje. ~Stefanie

Ik voelde totale rust, me helemaal ontspannen en kreeg ook nieuwe inzichten. ~ Emmilie