Pop Pilates

POP PILATES is jouw ideale work-out wanneer jij een zwakkere rug hebt én hierdoor geen zware work-outs (meer) kan doen. Je hebt er dan wellicht ook al wat sessies in de rugschool, of bij de kinesist, opzitten én je wil je lichaam fysiek versterken zodat je minder pijn hebt in je dagelijkse leven.


Pop Pilates is een haalbare work-out, voor dames met rug- & nekklachten. Het is een work-out zonder springen, dus niet belastend voor de rug of knieën, er is zelfs géén conditie vereist.


Het is een work-out op positieve pop muziek & met ondersteunende oefeningen voor het fysieke lichaam te versterken, waardoor je minder pijn ervaart in je onderrug, heupen & bekken.


Pop Pilates is een sessie van 55 min. met 16 liedjes. De eerste 2 liedjes zijn er als opwarming. Daarna volgt de work-out waarbij elk liedje staat voor een andere choreografie waarin we bv. de buikspieren trainen, de been- en bilspieren, de rugspieren én we vergeten zeker de armen & schouderspieren niet. Het stretchen van de spieren is ook belangrijk om flexibiliteit te ervaren én blessures te voorkomen. We eindigen elke les dus met 2 liedjes als cool-down & stretch.


De playlist wordt elke 3 maand vervangen, zodat je de tijd hebt om de oefeningen te leren kennen, op te bouwen én vooruitgang op te merken.

De nieuwe playlist start telkens in januari, april, juli & oktober én kan je ook beluisteren via mijn SPOTIFY account.


MEER INFO👉 Waar & wanneer?

De pop pilates groep sessies gaan door op:

- donderdag om 20:00: Vanaf oktober 2023 bij L'eautus, Loppemsestraat 50 8210 Zedelgem.

Hiervoor breng je een yogamat mee, draag je sportieve kledij én Pilates gebeurt op blote voeten of draag anti-slipkousen.


- zondag om 10:00


👉 Wat is de prijs?


Wanneer je je inschrijft voor een vaste reeks Pop Pilates, dan betaal je 120€ voor 10 sessies = 12€/beurt.


VOLGENDE 10 LESSEN REEKS: Oktober - November - December 2023


Donderdag avond 20:00 - 21:00: 5, 12, 19, 26 oktober + 9,16, 23, 30 november + 7,14 december 

Zondag ochtend 10:00 - 11:00: 8, 15, 22, 29 oktober + 12,19, 26 november + 3,10,17 december


Wanneer je je inschrijft voor een vaste reeks Pop Pilates, dan betaal je 120€ voor 10 sessies = 12€/beurt. Betalen kan cash of met Payconiq bij de eerste les of op voorhand via overschrijving. Mis je een beurt, dan kan je deze inhalen op een andere dag, maar deze worden niet terugbetaald.

Je kan ook een beurtenkaart nemen die geldig is voor alle groepssessies én dan hang je niet vast aan een reeks, ben je flexibel in wanneer je komt.


10 beurtenkaart = 15€/beurt (150€)

25 beurtenkaart = 14€/beurt (350€)


Je reserveert je plaats via de online agenda én je hebt tot 24u voor de afspraak gratis annulatie. Bij annulatie de dag zelf, wordt de beurt aangerekend.


Maar je bent zeker niet verplicht om een vaste reeks of beurtenkaart te nemen, wil je eerst eens proberen of een losse les nemen, dan betaal je 17€ per beurt.


Betalen kan in de studio cash, met Payconiq, via de "koop nu" knop of op voorhand via overschrijving.


25 BEURTENKAART


14

per beurtDeze kaart is geldig voor alle groepsessies en blijft 12 maand geldig.

10 BEURTENKAART


15

per beurtDeze kaart is geldig voor alle groepsessies en blijft 6 maand geldig.

Kan ik eens komen proberen?


Elke les is toegankelijk voor beginners. Je hoeft enkel je plaats te reserveren jouw via de online agenda.

MIJN ACHTERGROND IN PILATES


Sinds 2009 ben ik werkzaam in de Fitness Sector. Als clubmanager van Oxygen Fitness Brugge heb ik interne & externe opleidingen gedaan én gaf ik wekelijks zo'n 16u aan actieve groepslessen zoals BBB, Spinning, Aerobics, Fatburner... Echter werd het me al gaandeweg duidelijk dat ik op dat tempo niet ging kunnen blijven doorgaan én zocht ik naar type lessen die ik op een oudere leeftijd nog zou kunnen doen. Ik kwam zo uit bij Pilates & Yoga.


Ik ben gestart met klassieke Pilates lessen te geven, maar dat werd voor mij gauw te saai. Pilates heeft nu éénmaal zijn reeks aan oefeningen, die we met controle gaan uitvoeren. Daar is weinig variatie in te brengen. 


Via Youtube kwam ik terecht bij BLOGILATES, Cassey Ho. De founder van Pop Pilates uit USA. Ik volgde in 2018 de online opleiding tot Pop Pilates Instructor.Er ging een nieuwe wereld voor me open. Ondertussen maak ik mijn eigen lessen, op voor Vlaanderen bekende Pop muziek.


De oefeningen worden hierdoor gevarieerd dmv. de muziek en het tempo. Zo blijft het uitdagend want elke 3 maand veranderd de playlist en de oefeningen. 


Geraak je niet tot in de groepsessies?

Dan kan je ook van thuis uit mijn lessen volgen.

Wat de andere dames zeggen over

Pop Pilates ....


"Bedankt om mij aan het sporten te zetten. Ik heb nog nooit iets volgehouden, tot ik aan Pop Pilates begon."

Bij Lindsay kom ik tot rust!


De pop pilates is zeer intensief maar zalig! Leuke oefeningen, toffe muziek, fijne dames en een super persoonlijke begeleiding.


Ondertussen kijk ik uit naar mijn wekelijkse sessie. Hier staan bewegen en ontspannen centraal! I

k kan niet meer zonder!

Blij dat ik 1,5 jaar geleden bij Lindsay ben terecht gekomen.


Wat ze doet, doet ze met oprechte passie en liefde. Én ze is goed in haar vak!


De groepjes worden klein gehouden, wat voor mij een extra troef is.

TOP coach!


Je bent in zéér goeie handen bij Lindsay. Ze krijgt je sowieso gemotiveerd door haar enthousiasme, en geeft je naast fantastische, dynamische pilates en yogalessen (gegeven in een leuke studio met veel sfeer en vooral pittige dames :) ), ook super tips over mindset, voeding, etc.


Zeer tevreden!

Pilates in een ontspannen sfeer dankzij toplesgeefster Lindsay!


Altijd een plezier om de wekelijkse afspraak bij te wonen.


Aanrader!