Relax Yoga

RELAX YOGA is een ontspannende zachte vorm van Yoga. Met aandacht voor relaxatie, dmv. Ademhalingsoefeningen, meditatie, gecombineerd met YIN Yoga houdingen.Ademhalingsoefeningen helpen lichaam en geest te ontspannen. Zo werkt het bloeddrukverlagend, bevordert het gevoelens van kalmte, ontspanning én het helpt stress te verlichten.


Mediteren is een soort van innerlijk proces waarmee je je bewustzijn vergroot én even loskomt van alles rondom je. Je observeert je gewaarwording, de gedachten die je hebt én laat ze voorbijgaan zoals wolken. 


Yin yoga is dé manier om bindweefsel en gewrichten te herstellen en versterken. Ook wie helemaal niet flexibel is, heeft baat bij Yin yoga. Als je een zittend beroep hebt, bijvoorbeeld, belast je de gewrichten en het bindweefsel in je bekken en rug. Je spieren zijn constant aan het werk om je lichaam rechtop te houden. Daardoor verkorten ze. Bij Yin yoga laat je die spieren juist los. De houdingen worden daarom zittend of liggend uitgevoerd.


Door deze 3 samen te gebruiken, leer je omgaan met gedachten, evt. pijn, de stilte én vind je met tijd op elk moment rust in je hoofd.


Na een relax Yoga voel je ontspanning, rustig én zachter. Het zenuwstelsel is gekalmeerd, waardoor je beter slaapt, minder migraine én veerkrachtig wordt tegen angst, paniekaanvallen én stress.


Relax yoga wordt ook vaak ondersteund dmv. geuren, muziek of andere elementen om je zintuigen te versterken. Hierbij gebruik ik wierrook of essentiële oliën, een lavendel oogkussen, of bineurale muziek.


In de Yogastudio kan je ook gebruik maken van dekentjes en kussens ter ondersteuning van jouw comfort..


Relax Yoga is een toegankelijke vorm van yoga die iedereen kan doen, oud of jong, met of zonder ervaring, flexibel of minder beweeglijk. Ook als je last hebt van blessures, ziekte, spanning, slaapproblemen of een burn-out ben je welkom.MEER INFO👉 Waar & wanneer?

De groepssessies RELAX YOGA gaan door:

- woensdag om 19:00, in de studio van Lindsay, Kerkstraat 11 8210 Loppem. Hier zijn de plaatsen beperkt tot max. 8 dames én kan je gebruik maken van de voorziene Yogamatten, kussens én dekentjes.


Tijdens de zomermaanden gaan deze lessen, bij droog weer, buiten door. Dit op het grasplein van Sint-Maarten school, Ieperweg 9 8210 Loppem én breng je je eigen yogamat mee.

👉 Wat is de prijs?


Eens proberen of een losse les nemen is 17€ per losse beurt. Wanneer je regelmatig komt, krijg je met een beurtenkaart voordeeltarief, maar je bent zeker niet verplicht om een beurtenkaart te nemen.


10 beurtenkaart: 15€/beurt = 150€

25 beurtenkaart: 14€/beurt = 350€


Een beurtenkaart is geldig voor alle

groepssessies én heeft een geldigheidsdatum van 6 of 12 maand.


Betalen kan cash, met Payconiq, op voorhand via overschrijving of online via de roze 'koop nu' knop.


👉 Kan ik eens komen proberen?


Jazeker, elke les is toegankelijk voor beginners. Je hoeft enkel jouw plaats te reserveren via de online agenda.

25 BEURTENKAART


14

per beurtDeze kaart is geldig voor alle groepsessies in de studio én

blijft 12 maand geldig.

10 BEURTENKAART


15

per beurtDeze kaart is geldig voor alle groepsessies in de studio én

blijft 12 maand geldig.

👉 Kan je niet meer reserveren?

Dan is de les volzet. Daar de plaatsen beperkt zijn tot max. 8 dames per les, zijn deze snel volzet. Je kan de dag zelf de agenda nogmaals checken want vaak komt er de dag zelf terug plaatsen vrij door annulaties. Je kan ook op de wachtlijst komen, zo krijg jij als eerste een sms als er een plaats vrijkomt.


Zet je op de wachtlijst door me te mailen: info@lindsaygilis.com.Mijn achtergrond in Yoga...


Mijn eerste meditatie les was in 2009 toen ik in een rouwperiode zat én mezelf volledig kwijt was. Ik wou mezelf terug wou vinden.

Mezelf terugvinden was dan vooral de zoektocht naar rust & vertrouwen binnenin mezelf. Thuis komen bij mezelf, vond ik dmv. meditatie.


In 2010 begon ik te werken in de Fitness Sector. Als clubmanager van Oxygen Fitness Brugge heb ik interne en externe opleidingen gedaan én gaf ik wekelijks zo'n 16u aan actieve groepslessen zoals BBB, Spinning, Aerobics, Fatburner...


Echter werd het me al gaandeweg duidelijk dat ik op dat tempo niet ging kunnen blijven doorgaan én zocht ik naar type lessen die veel dichter bij mezelf lagen én die ik langer ging kunnen volhouden. Ik kwam zo uit bij Pilates & Yoga. Ik volgde, naar aanleiding van mijn burn-out, Yin Yoga én de opleiding tot Yoga Teacher bij Joachim Meire. Ik begon mijn eerste Yoga lessen te geven en al gauw merkte ik op dat ik een zachte stijl van Yoga veel aangenamer vond dan Ashtanga of Vinyasa. 


Voelen zijn & ademen zijn dan ook woorden die ik vaak gebruik. Yin Yoga voelt voor mij als thuiskomen bij jezelf. Ademhaling is zo essentieel voor je zenuwstelsel én meditatie is mijn dagelijkse 'medicatie'. 

Geraak je niet tot in de groepsessies?

Dan kan je ook van thuis uit mijn lessen volgen.

Wat de andere dames zeggen over Relax Yoga....

Lindsay haar stem is zo rustgevend.

Ik kwam binnen met Migraine én ik ging buiten met een zalig rustgevoel. Bedankt Lindsay

Bij Lindsay kom ik tot rust.


Blij dat ik 1,5 jaar geleden bij Lindsay ben terecht gekomen.


Wat ze doet, doet ze met oprechte passie en liefde. Én ze is goed in haar vak!


De groepjes worden klein gehouden, wat voor mij een extra troef is.